Başbakan'ın Ulusa Sesleniş konuşması



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bir yandan terörle kararlı şekilde mücadele etmeye, diğer yandan, Doğu Akdeniz'de,13 mil açıkta, uluslararası sularda uçağımıza yönelik saldırının hesabını sormaya devam edeceğiz. İtidali, soğukkanlılığı, sağduyuyu elden bırakmayacağız. Hukukun dışına asla çıkmayacağız.” dedi.


Sözlerine, ''Türkiye, son 9,5 yılda her alanda çok büyük başarılara imza attı'' diyerek başlayan Erdoğan, ekonomide, demokratik hak ve özgürlüklerin genişletilmesinde, sosyal politikalarda, iç ve dış politikada 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlediklerini ifade etti.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Türkiye'nin ''çok zor bir coğrafyada'' yer aldığına dikkati çeken Başbakan Erdoğan , Ortadoğu Kafkasya, Balkanlar, Akdeniz ve Kuzey Afrika'da zaman zaman olumsuzluklar yaşanabildiğini kaydetti. Türkiye'nin bu bölgelerin en ortasında yer alan bir ülke olarak, bütün olumsuzluklara rağmen, ''bir istikrar adası, bir huzur ve güvenlik adası olma'' vasfını muhafaza ettiğini dile getiren Başbakan Erdoğan, ''Biz, bölgemizdeki birçok ülkenin tersine, kökleri çok eskiye uzanan, kadim bir devlet geleneğine sahibiz. Millet olarak bizler, merkezinde bulunduğumuz bu coğrafyada, bin yılı aşkın bir süredir sağduyunun, soğukkanlılığın, itidalin, en önemlisi de hakkın, hukukun, adaletin yanında olduk. Ecdadımızdan aldığımız mirasla, atalarımızdan, kadim devlet geleneğimizden, zengin medeniyetimizden aldığımız ilhamla, biz her zaman büyük devlet refleksi gösterdik. İşte bu vasfımızdan dolayı, biz, içinde bulunduğumuz zor coğrafyada, bağımsız, özgür, istikrarlı bir devlet olarak yolumuzda kararlılıkla ilerliyoruz'' diye konuştu.



Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More