Beşar Esad Öldü Mü?



Beşar Esad Hayatını Kaybetti, Beşar Esad Suriye intihar saldırısı, Başer Esat Öldü haberleri, son zamanlarda ülke içerisindeki büyük çatışmalarla gündeme gelen Suriye lideri Başbakan Başer Esad’a bu gün bombalı saldırı yapıldı. Başer Esad ve bakanları toplantı halindeyken oluşan çatışma da can ve mal kaybı yaşandı.
Suriye’nin başkenti olan Şam’da içişleri ve savunma bakanlarıyla Suriye
Devlet Başkanı Beşar Esad’ın toplantı yaptıkları esnada oluşan saldırı da Esad’ın eniştesi hayatını kaybetti. Fakat internet üzerinde, en popüler sosyal paylaşım sitelerinde farklı iddialar ortaya atılmakta. En büyük iddialardan bir ise Devlet Bakanı Başer Esad’ın öldüğü haberleri odu. Durum netlik kazanmamışken edinilen bilgilere göre Saldırının bir intihar eylemcisi tarafından yapıldığı yönünde olduğu.
İlerleyen zamanlarda Başer Esad öldü iddialarını taşıyan haberler, haber ajansları tarafından tespit edildiği takdirde haberimiz siz deperli takipçilerimiz için tekrar güncellenecektir.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

1 yorum:

Beşar Esad yanında eşi ile öldürüldü

Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsev'e ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabından atılan tweet'ler ortalığı karıştırdı. Bakanlık, "Hesabın bizle alakası yoktur" diye açıklama yapmak zorunda kaldı


Twitter hesabından önce Rusya'nın Şam Büyükelçisi'ne dayandırılarak Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın öldürüldüğü ya da yaralandığı iddia edildi.

Daha sonra bir tweet daha atıldı. Bu tweet'te de "Rus hükümeti Beşar Esad'ın yanında eşi ve iki kişiyle birlikte Lazkiye şehrinde öldürüldüğünü teyit etmiştir" denildi.

Gelen tepkiler üzerine Rusya İçişleri Bakanlığı zorunlu bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Açıklamada Esad'ın sağlığıyla ilgili tweet'lerin gerçek olmadığı belirtildi.

Bakanlık sözcüsü ayrıca söz konusu hesabın kendileriyle alakası olmadığını ifade etti.

Şam'daki Rusya Büyükelçiliği ise konuyla ilgili yorum yapmadı.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More