Boga Burcu Özellikleri



Boğa burcunda doğanlar estetiğe ve güzeliklere hayrandır. Şematik, düzenli ve gerçekçidir. Derin duygulara sahiptir ama yaşamda en çok güvenceye önem verir. Engelleri hiçe sayacak güçte bir arzu istek duygusuna sahiptir. Kendinden emin ve kararlı şekilde amaçlarına ulaşırlar. Sabırlıdırlar, aceleden hoşlanmazlar. Gerekli olduğu kadar konuşarak genellikle susmayı tercih eder.


Boğa Burcu Erkeği

Boğa burcu erkeği, sadık dost, iyi bir eş, ideal bir baba olurlar. Boğa erkeklerinin kendilerine has çeşitli özellikleri vardır. Boğa erkeği işine aşıktır. Hangi işle meşgul olursa olsun son derece dikkatli ve çalışkandır. Ancak işini kendi seçmelidir. Çünkü boğa erkeği sert, sabırsız bir kimsenin emrinde çalışamaz.
Boğa erkeğinin seks gücü çok fazladır. Yemek, içmek ve çalışmak gibi seks arzusu da günlük hayatında yer tutar. Boğa burcunda doğan erkek iştahlıdır. Boğa erkeğini bağlamak istiyorsanız ona sevdiği yemekleri pişirmelisiniz
Boğa erkeği çok sağlam ve sıhhatlidir, ama hastalandıklarında direnci kaybolur. Boyun ve boğazı çok hassastır.Ayrıca doktorlara da pek güveni olmadığından zor iyileşir.
Boğa erkeği daima aşkı arar. Sevdimi anda da gizlediği bütün güzelliklerini ortaya koyar. O kadından asla vazgeçmez. Fakat o hisleriyle hareket eder. Duygularını dile getirmeyebilir. Eğer bu burç erkeği başka yıldızın etkisini almamışsa ömründe sadece bir kadını sever. Onun yanında huzurlu ve mutlu olurlar. Paranın değerini bilmesine rağmen sevdiği kadın söz konusu olunca eli açıktır. Eşinin şık olmasını ister. Boğa burcu erkeği çocukları çok sever.

Boğa Burcu Kadını

Boğa burcu kadını sevilmek için yaratılmış, cana yakın olduğundan aranan tiplerdir. Evlilik ve annelik onlara çok yakışır.
Boğa kadını güzelliklere çok düşkündür. Özellikle müzik ve resimden hoşlanır. Pahalı olmayan anlamlı hediyelerle de mutlu olur. Boğa kadını özgüven sahibidir. Kendine güvenir. Her, her zorluğa karşı koyabileceğini bilir. Sadık Boğa kadını bir kere sevmek ve bağlanmak ister. Aradığını bulursa her şartta mutlu olur. Cazibesini Venüs’ten alır. Fakat aşkta hata yapabilir. Kendisine hiç uygun olmayan birisini sevebilir. Boğa kadını karşılıklı dostluğa çok önem verir. Her türlü fedakarlığı yapar ama karşılıkta sadakat beklerler.
Boğa burcu kadını derli topludur. Yaşadığı yeri süsler, yuva havası verir. Sevdiği erkeği kendine bağlamak için yemek yapmayı sever. Özenli sofra hazırlar, yemekleri de lezzetlidir.
Boğa kadını gururlu olduğundan acıya katlansa da itiraf etmez. Boğa burcu kadını tam anlamıyla severse bağlanır ve evlenir. Eşinin kusurlarını sorun etmez. Her şeyi zaman bırakır. Eşine de güvenir Onun kendisini aldatabileceğini düşünmez. Eşinin de kendisi gibi sadık olduğunu düşünür. Ama aldatılırsa kadın yaralansa da yaptığından pişman olup özür dileyen kocayı affedecek kadar da merhametlidir. Ama aldatılmaya devam ederse içine kapanarak adeta hayata küser.

21 Nisan- 21 Mayıs
Sembol: Boğa
Yönetici gezegen: Venüs
Grubu: Toprak
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu Sayısı: 6
Uğurlu Taşı: Zümrüt
Uğurlu Renkleri: Pembe, Açık Mavi, Krem
Uğurlu Çiçekleri: Kırmızı Gül, Pembe Karanfil, Şebboy
Uğurlu Kokuları: Müge, Elma Çiçeği
Kader bağları: Başak, Oğlak
Yükselmek için: Aslan, Kova
En Belirgin Özelliği: Dayanıklılık
En Büyük Hatası: İnat
En Büyük Arzusu: Büyük servet
Zevk için: Lüks, güzellik, çikolata
Son sözü: Bana para gösterin.

Boğa Burcu 20 Nisan - 20 Mayıs , Günlük Burc Yorumları Oku , Boğa Burcu Günlük Falını Oku..





                  

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More