Dedemin Dolabı 5.Bölüm Fragmanı 29 Temmuz 2012



Dedemin Dolabı 4.Bölüm Özeti; Mavi Kral Gomodor’u bulması için Zobar adında zalim bir şövalyeyi görevlendirir. Hazırlattığı sihirli doğruluk şurubunu da Zobar’a verir ve dünyaya gönderir.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

Zobar’ın görevi doğruluk şurubunu insanlara içirip Gomodor’un yerini söyletmektir. Fakat Zobar doğruluk şurubunu kaybeder ve şurup dedenin dolabında ortaya çıkar. Şurubu bulan Çiçek kimseye bir şey söylemez. Evin minikleri Okyanus ve Çiçek aileye katkıda bulunmak için limonata yapmaya karar verirler.

Çiçek lezzet vermesi için doğruluk şurubunu limonataya karıştırır ve böylece doğruluk şurubu mahalledeki herkese ulaşır. Şurubun etkisinde kalan Zeliha ve İlyas bir anda birbirlerine aşklarını itiraf ederler ve evlenme kararı alırlar.



Dedemin Dolabı Yeni Bölüm Fragmanı İzle, Dedemin 29 Temmuz Pazar Fragmanı İzle, Dedemin Dolabı 6.Bölüm Fragmanı İzle, Dedemin Dolabı Son Bölüm Fragmanı İzle Dedemin Dolabı 4.Bölüm Özeti; Mavi Kral Gomodor’u bulması için Zobar adında zalim bir şövalyeyi görevlendirir. Hazırlattığı sihirli...

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More