Denizli'ye Metrobüs Geliyor



Toplu taşım araçları içinde hızı ile ön plana çıkan metrobüsler İstanbul'dan sonra Denizli'ye de geliyor. Metrobüslerin 6 ay içerisinde çalışmaya başlaması bekleniyor.
Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Habertürk'e verdiği röportajda halihazırda personel taşımacılığı ve VİP taşımacılık işlerinin yanı sıra metrobüs işine de girdiklerini söyledi.

Denizli ve Afyon'un halk otobüsü toplu taşınmasının kendilerinde olduğunu söyleyen Kiler, "Ayrıca şu an Turex olarak ilk defa Denizli'de metrobüs işletmesini biz aldık. İstanbul'dan sonra ilk metrobüs Denizli'de olacak. 6 ay içinde tamamlanacak. İşletmesini de biz üstlendik" dedi.
Kiler, "İstanbul'u belediye işletiyor. Özel sektöre devrederlerse ilgilenir misiniz?" sorusuna da şu yanıtı verdi:
"Böyle bir niyet olduğu konusu zaman zaman gündeme geliyor. Bir ara özelleştirme düşünceleri vardı ama Bu niyet hayata geçerse İstanbul'la da ilgilenebiliriz. O günün şartlarına bakarız."

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More