Diyanet İşleri Başkanlığı Ücretsiz Fetva Hattı Telefon Numarası



Diyanet işleri başkanlığı vatandaşların aklındaki sorulara cevap veriyor bu kapsamda alo fetva hattı vatandaşlara yardımcı olmak için ücretsiz hizmet veriyor. Diyanet işleri başkanığına dini konularda danışmanız için ayrıca internet sitesindende soru sorabiliyor daha önce sorulmuş soruların cevaplarını okuyabiliyorsunuz. İşte Diyanet İşler Alo fetva hattı ve internet sitesi

Ücretsiz alo Fetva Hattı

Diyanet’ten ücretsiz fetva hattı
Diyanet İşleri Başkanlığı Alo Fetva Hattı olarak kullanılan 444′lü numarayı iptal ederek sabit hatlardan ve cep telefonlarından ücretsiz aranabilen Alo 190 Dini Danışma projesini yürürlüğe koydu Diyanet İşleri Başkanlığının dini soruları cevaplandırmak üzere kurduğu 444 1 789 numaralı fetva hattında değişikliğe gidildi. Vatandaşlardan gelen yoğun talebe daha hızlı cevap verebilmek ve ücretsiz olarak daha geniş toplum kesimlerine ulaşabilmek amacıyla oluşturulan Dini Danışma Hattı’nın yeni numarası “190” olarak belirlendi.

Alo Fetva İnternet Adresi

http://kurul.diyanet.gov.tr/sorusor/diyanet/default.aspx

Soru Sorma Linki 2012

http://kurul.diyanet.gov.tr/sorusor/sorusor.aspx

Diyanet İşleri Başkanlığı Ücretsiz Fetva Hattı Nedir

Diyanet İşleri Başkanlığı, vatandaşlardan gelen yoğun talepleree daha hızlı cevap verebilmek amacıyla ‘Dini Danışma Hattı’nı yeniledi. “Alo 190 Dini Danışma” olarak yeniden düzenlenen hatta, yurt içinden ve cep telefonlarından ücretsiz olarak ulaşılabilecek.
Diyanet İşleri Başkanlığının dini soruları cevaplandırmak üzere kurduğu 444 1 789 numaralı fetva hattında değişikliğe gidildi. Vatandaşlardan gelen yoğun talebe daha hızlı cevap verebilmek ve ücretsiz olarak daha geniş toplum kesimlerine ulaşabilmek amacıyla oluşturulan Dini Danışma Hattı’nın yeni numarası “190″ olarak belirlendi.
Sabit ve cep telefonlarından 190 numarasını çevirerek, bulundukları şehrin il müftülüğüne bağlanacak olan vatandaşlar, müftülüklerde bulunan “Dini Soruları Cevaplandırma Komisyonu” üyelerine sorularını yöneltebilecek.

Eski Fetva Hattı

Diyanet İşleri Alo Fetva Hattı Numarası 444 1 789
Diyanet İşleri Alo Fetva Hattı Numarası aramasında arama motorlarında binlerce sonuç çıkmasına rağmen numarayı bulmakta zorlanmak garip bir durum. Bu yüzden numarayı direk başlıkta yazdım, ayrıca buradan da yazacak olursam :
Diyanet İşleri Alo Fetva Hattı Numarası : 0312 444 1 789


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More