Erkekleri baştan çıkaracak 4 pozisyon



Erkekler baştan çıkarılmak için hazır canlılar, bunu hepimiz biliyoruz. Genelde ilk talep hep onlardan gelir. Bu seferde çılgın olan tarafın siz olmasını istemez misiniz?


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

1- Kucak Kucağa: Erkeğinizden bir sandalyeye oturmasını ve kalçalarını kaldırması için altına bir yastık koymasını isteyin. Kendinizi, yüzünüz dönük onun kucağına doğru bırakın. Bacaklarınızı kaldırın ve omzuna koyun. Şimdi onun kalçalarınızdan sizi kavrayıp daha da yakınlaşmanız gerekir. Bu poziyonun harika olmasının nedeni, onun cinsel organının kontrolünü sağlayan G-noktanıza isabet ettirebilirsiniz.



2- Paralel Kucaklama: Yere yüzüstü uzanın, bacaklarınızı düz tutun ve biraz aralayın. Erkeğinizden dirseklerinin üzerinde olacak şekilde üzerinize uzanmasını isteyin. Böylece o bacaklarını sizinkilerin dışına koyacak. İçinize girerken bacaklarınızı kapatın ve bileklerinizle sıkıştırın. O iş üzerindeyken kalçanızı yukarı kaldırabilirsiniz. Bu pozisyon sayesinde cinsel organını tamıyla hissedeceksiniz ve her bir hareketi size yoğun heyecanlar hissettirecek.





3- Bacak Kitleme: Bu pozisyon için yer ve yataktan farklı bir yer öneriyoruz. Biraz yaramaz olmaya ne dersiniz. Mesela mutfak tezgahının üzeri çok uygun olacaktır. Tezgahın üzerine çıkın ve bacaklarınızı açarak oturun. Siz bu şekilde otururken düşünün erkeğiniz size doğru yaklaşıyor ve içeri giriyor. Harika değil mi? Ellerini sırtınıza koymasını ve size doğru biraz eğilmesini rica edin. Bu noktada daha yoğun duygular hissedeceksiniz ve orgazma daha çok yaklaşmış olacaksınız.



4- Derin Boşluk: Erkeğiniz içerideyken tüm olan biteni görme şansınız olacak. Her inleme ve her ifadeyi netçe görebileceksiniz. Sırtüstü yere uzanın ve bacaklarınızı göğsünüze doğru çekin. Şimdi bacaklarınızı ayak bilekleriniz kavuşacak şekilde bağlayın. Erkeğiniz size doğru geliyor ve kalçanızdan yukarı cinsel organına isabet edecek şekilde sizi çekiyor. Ayağınızı erkeğiniz içinize girerken yavaşça onun göğsüne doğru itin. Bu harika bir duygu olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More