Facebook Oyun İsteklerini Engelleme Nasıl Olur?



Facebook Oyun İsteklerini İptal Etme, Facebook’ta oyun isteklerini nasıl reddedebilirim? sorularının sıkca sorulmasına neden olan facebook yeni oyun hizmeti, çok insanı rahatsız etmiş durumda. Sosyal paylaşım sitelerinde oyun hizmeti sunan tek web sitesi facebook gibi görünüyor. Kullanıcılarını, abonelerini, üyelerini
elinde tutabilmek için sürekli yeni yöntem arayışına giren facebook site yönetimi, kullanıcı sayısının fazla olması nedeniyle oyun oynamak istemeyen kullanıcıları adeta bunalıma sürükledi. Ben bu durumdan kurtulmak istiyorum. nasıl iptal edebilirim sorularıyla sürekli arayışa giren değerli takipçilerimize yardımcı olmak amacıyla hazırladığımız kesin çözüm yöntemini tarif etmek istiyoruz.

Facebook Oyun istekleri Nasıl iptal Edilir / Engellenir / Durdurulur

- www.facebook.com üzerinden hesabınıza giriş yapın. sağ üst kısımda “ana sayfa” menusunun yanında bulunan “Aşağı yöne ok işaretine” tıklayın oradan “gizlilik ayarları” sekmesine giriş yapınız.

Kısa yoldan biraz karışık oldu anlayamadım diyorsanız, kısayoldan girebilmek için buraya https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy tıklayınız.

- Listede bulunan “Reklamlar, Uygulamalar ve İnternet Siteleri” sekmesine girin

- Kullandığın uygulamalar sekmesinden ayarları düzenle deyiniz.

- Önünüze gelen pencereden kullandığınız, nefret ettiğiniz, bunaldığınız bütün istediğiniz uygulaları engelleyebilir yada kısıtlayabilirsiniz.

Not: Ayrıca Eğer hiç kullanmadığınız abone bile olduğunuzdan haberinizin olmadığı herhangi bir oyun, uygulama davetini iptal etmek istiyorsanız facebook “genel kişi arama çubuğuna” rahatsız olduğunuz oyunun, uygulamanın adını yazarak uygulamanın ana sayfasına gidebilir ve engelle sekmesi aracılığıyla oyun ya da uygulamayı tamamen engelleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More