Görmeyen gözüne reklam alan adam



Anamur'da sağ gözü görmeyen Bilal Yalçın, gözlüğünün yararlanmadığı tarafını reklam karşılığı aylık 150 liraya kiraladı.

Tarım ilaçları bayii Ayhan Temel'i ikna edip, gözlüğüne reklam almayı başaran Bilal Yalçın, "İlçe merkezinde
otoparkçılık yaptığımdan her gün yüzlerce kişiyle yüz yüze geliyorum. Gözlüğün sağ tarafından yararlanmadığım için reklam alma fikri aklıma geldi. İlk teklifi götürdüğüm Ayhan Temel de kabul etti. Reklamı alalı 2 gün oldu, başka teklifler de gelmeye başladı" dedi.

Yapılan anlaşma gereği Bilal Yalçı, 150 lira karşılığında bir aylığına sağ gözlük camına kırmızı zemin üzerinde 'Aytemel Tarım' yazdırarak takmaya başladı. Hayata geçirdiği ilginç reklam kampanyasıyla dikkat çeken Bilal Yalçı, "Ben kendisi ile barışık yaşamayı seven bir kişiliğe sahibim. 'Nasıl olsa sağ gözümün bana bir faydası yok. Bari gözlüğümün camına reklam alarak aile ekonomisine bir katkıda bulunayım' dedim" diye konuştu.

HERKESE GÖSTERİYOR

Reklam aldıktan sonra 10 günlüğüne 750 lira civarında tekliflerin geldiğini ancak ilk aldığı reklamın süresi bitmeden gözlüğünün camına yeni reklam almayacağını da aktaran Bilal Yalçı, her fırsatta karşısından gelen vatandaşlara reklamı göstermeye çalışırken, gözlükte reklamı görenler de şaşkınlık yaşıyor.

AMACINA ULAŞIRSA DEVAM

Reklamı veren Aytemel Tarım sahibi Ayhan Temel ise önerinin asgari ücretle yaşamını sürdürmeye çalışan Bilal Yalçı'dan geldiğini, kendisinin de bu öneriyi ilginç bularak kabul ettiğini kaydetti. Temel, reklamın amacına ulaşması halinde devam ettirmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi.

DHA

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More