İkizler Burcu Özellikleri



İkizler Burcunda doğanlar yaratıcı, zeki, hareketlidir. Daima araştırarak öğrenmeye meraklıdırlar. Ne istediğini tam olarak bilmez. Riskten korkar. Engelleri aşmak için konuşma ve cazibesini çok iyi kullanır. Kızdığı ve sinirlendiği zaman sussa da genelde çok konuşkandır. Bazen kavgacı da olsa iyi bir politikacıdır. Şakacı, şık ve bir hayli de kurnazdır.


İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeği neşeli, konuşkan ve cana yakın bir insan olduğu için çok beğenilen ve aranılan bir tiptir. Ancak ikizler erkeği kolay bağlanamaz. Ani bir kararla evlense bile pişman olup boşanabilir.
Eğer aşık olursa, sevdiği kimseyi kendine bağlamak için uğraşır. Sevgisini onun gibi tatlı sözlerle dile getirebilecek kimse pek az bulunur.
Sevdiğine kendisini dünyanın en talihli, en mutlu kadını olduğunu hissettirir. Fakat bir süre sonra bu ilgi azalır. Sürekli kendinizi yenileyerek ve farklı yönlerinizi göstererek onu oyalamalısınız. İkizler erkeği kendisine zevk veren ve her an değişebilen bir kadına bağlanabilir, terk etmeyi aklından bile geçirmez. Doğum esnasında eğer sert bir yıldız etkisi almamışsa asla kıskanç değildir. Bu nedenle ilişkilerinde problem yaşamaz. Eşine çok güvenir. Ancak aldatılırsa sizi bırakıp gidecektir. Çünkü eşine ve sevdiklerine büyük saygı ve güven duyduğu için, karşılığında da sayılmayı bekler.
İkizler erkeğinin para hakkında farklı düşünceler taşır. Paraya kimi zaman çok önem verir, kimi zaman da vermez. Bazen çok cimri bazen cömerttir.
İkizler burcu erkeği çift kısmetlidir. Birden fazla evlilik ya da macera duygularını harekete geçiren birine rastlamışsa ve onu severse hiç bir kuvvet onu evde tutamaz.

İkizler Burcu Kadını

İkizler burcunda doğan kadında inanılmaz bir cazibeye sahiptir. O üstün zekası, zarif tavırları, neşesi ve daha bir çok özelliği sayesinde erkekleri etkileyerek peşinden koşturabilir. İkizler burcu kadını çok yönlüdür. Tıpkı bu burcun erkeği gibi onlar da zor anlaşılır. İkizler kadınını seviyorsanız önce onu iyice tanımalısınız. Zeka ve hareket yıldızı idaresinde olduğundan kafası iyi çalışır. Erkek ikizlere nazaran daha dirençli, daha hırslıdır. Özgürlüğüne düşkün olduğu için de kendisine uygun bir iş veya meslek seçer.
Çok genç yaşta aşık olur. Ya da olduğuna inanır. Ancak genç yaşta bir evlilik yaparsa hayal kırıklığına uğrayabilir. Çok hareketli olduğu için iş ve evlilik hayatını bir arada yürüterek kendilerine de ayıracak zaman bulurlar.
İkizler burcu kadını için para önemlidir. Çünkü para bağımsızlığı, rahatı ve türlü imkanları temsil eder. Cazibelerini kullanarak iyi bir iş bulmaya çalışırlar. Çoğu da bu mümkün olur.

İkizler burcu kadını çocuklarına düşkündür. Fakat doğum anında Venüs veya ay parlamışsa çocuklarını pek anlayamazlar.

22 Mayıs- 21 Haziran

Sembol: İkizler
Yönetici gezegen:Uğurlu günü: Çarşamba
Uğurlu Sayısı: 4
Uğurlu Taşı: Akik, İnci
Uğurlu Renkleri: Sarı, Gri, Açık Mavi,
Uğurlu Çiçekleri: Mimoza, Çiğdem
Uğurlu Kokuları: Yasemin, Sümbül
Biyoloji: Akciğer, kollar
Kader bağları: Terazi, Kova
Yükselmek için:Başak, Balık
Güç kazanmak için: Ekip çalışması
Hobi: Çift kişilik bisiklet, hava paraşütü
Uygun meslekler:Kütüphaneci, avukat, yazar
En Büyük Hatası: Gevezelik


İkizler Burcu 21 Mayıs - 21 Haziran , Günlük Burc Yorumları Oku , İkizler Burcu Günlük Falını Oku..





               

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More