iPhone 5 mi geliyor ?



Bir çok kişinin beklediği ve ne zaman gelecek ne özellikler ile gelecek dediği iPhone 5 ‘ in görüntüleri internete sızdı. Samsung Galaxy S3 ‘ ün ardından iPhone SEO ‘ su yeni telefonu Ekim ayında çıkarmayı planladıklarını açıklamıştı. Galaxy S3 ‘ ün pazarda lider olduğunu gördüler ki böyle bir karar alındığı ortaya çıkıyor. iPhone 5
hangi özellikler ile gelecek peki ? Sızan bilgiler arasında iPhone 5 özellikleri konusunda pek bir bilgi yok ama yeni telefonun görüntüleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bir sitenin dünyaya sunduğu bu resim yeni iPhone 5 ‘ in görüntüsü olduğu yönünde. iPhone ‘ un geç kalışı müşterilerin de hoşuna gitmemiş olacak ki, bir çok iPhone kullanıcısı Galaxy S3 ‘ ü şimdiye kadar ki en iyi telefon olarak nitelendirmekteler.

Bu görüntü bize iPhone 4S’e göre daha büyük bir ekrana sahip olacağına dair fikir veriyor. Ayrıca tasarım bu sefer daha akıllıca kullanılıp boş alanın daha iyi kullanıldığı söyleniyor. Ancak hatırlatmakta fayda bu görüntünün gerçekten iPhone’un yeni bebeğinin olacağı kesin değil.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More