İşsizlere ne kadar maaş ödenecek – İşsiz gençlere maaş haberi



İşsiz gençlere maaş haberi

İşsizler için Buda yeni bir yenilik mi desek yoksa başka bir şey mi desek bilmiyorum fakat Devletimizin Çalışma Bakanlığı bölümünden gelen güzel bir haber ile sayısı 2 milyon’u aşan işsiz Gençlere müjdeli bir haber ile duyuru yaptı, Bu haberde İşsiz Gençlere Maaş bağlanması ile ilgili haber verildi.

Aylık olarak ödenecek maaş tam olarak 740 TL verilecek Fakat şartlar şunlar; İş Eğitimim adı altında bir proje yapılacak ve Bu projeye katılan şirketler bünyesinde Staj için işsiz gençleri alarak çalıştıracak. Bir yıl içerisinde 6 ay maaş ödenecek şekilde ayarlanan projede bütün sigorta primlerinide devletimiz tarafından ödenecek. İşsizlere Maaşları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yatırılacak.
Bu proje ile işsiz gençlerin Tezgah başına oturarak meslek sahibi olmaları sağlanacak ve sonrasında kendi iş yerlerini açabilecekler. Tabi bir şeyi Unutmamak lazım aynı zamanda işsiz gençlerimize 6 ay boyunca iş imkanı sunulacak. Çalışma saatleri 8 saat’in üzerinde olmamasıda sağlanacaktır.
İşiniz ne olacak bilinmez ama Eğer kendinizi sevdirirseniz. İşide kavrarsanız iş verene bağlı olarak kalıcı olarak devam edebileceksiniz. Bunun yanında meslek eğitimi alabileceksiniz.
Eğer bu projede bulunmak istiyorsanız işkur’a abone olma şartıda mevcut Abone olabilecek İş başı programları en az 5 çalışanı bulunan firmalarda düzenleniyor. Bu programlara katılacak kişilerin, o işyerinde çalışan kişiler dışındaki kişilerden olması gerekiyor. Ayrıca iş başı programına katılacak kişilerin, son altı aylık çalışan sayısına ilave olarak işe alınması gerekiyor.

İşsiz gençlere maaş haberi

İşsizler için yapılan Bu projenin ya da uygulamanın asıl hedeflediği, İşsiz gençlerimizin sayısını minimum’a indirmek ve düzenli gelir elde etmesini sağlamaktır. Ayrıca bilinmeniz gerekenleri Yazımızın hemen altında bulunan Yorum alanımızdan bizlere sorabilirsiniz. Yorum yaparken TÜRKÇE İMLÂ kurallarına uyalım aksi takdirde yorumunuz onaylanmayacaktır. Bir diğer ekleyeceğim sorunuz dışında proje hakkındaki bilgilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorum yaparken Mail ve İsminizi yazmanız yeterli olacaktır. Bir Diğer bilgili makalemiz olan Öykü Çelik kimdir‘i linkten ziyaret edebilirsiniz, Yorumlarınız ile sitelerimizi daha elverişli hale getiriyoruz değerli yorumlarınız ile bizlere yardımcı olabilirsiniz bunu untmayın iyi bloglar dilerim ayrıca işsiz arkadaşlarıma konularında bol şanslar ve kazanlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More