İvana Sert Kimdir? Nereli



Ivana Sert, tüm televizyon,gazete, internette merak edilen bir kadın. PekiIvana Sert kimdir? Şu anda televizyonda yayında olan “Bugün Ne Giysem?” adlı popüler giysi yarışmasının ünlü ve güzel jürisidir. İstanbul Nişantaşında açığı İkon isimli mağaza ile de Türkiye’de ünlü markaların ürünlerini satan Ivana Sert, Sex and the City’de başrol oyuncusu için tasarladığı yüzüğü de satışa sunacakmış. Doğum yeri Sırbistan olan seksi güzelmodel, Türkiye’ye geldiğinde tanıştığı iş adamı Yurdal Sert ile bir evlilik yapmış ve şimdilerde altı yaşında bir oğlu var.


İvana Sert, 1981 yılında Sırbistan’da doğdu. 55 kg ve 1.67 m boyundadır. Bir model için birazcık kısa olmakla beraber eski model/manken ve moda tasarımcısıdır. Yurdal Sert ile evliliği boşanma davası sürecindedir. Aldatan eş olarak Yurdal Sert tarafındanIvana Sert‘e boşanma davası açılmıştır.

Ivana Sert, Sırbistanda girdiği güzellik yarışmasında ‘Belgrad Güzeli’ tacını aldıktan sonra, “Miss Yugoslavya” güzellik yarışmasına katılır ve sonrasında Türkiye’de yapılan Miss Globe’a çağırılır. Türkiye’ye ilk zamanlarında pekçok şanssızlık yaşamış, Mesela ilk seyahatinde tüm valizleri Sırbistan’da kalmış, yarışmanın final günü de kafasını duvara çarpmış ve 3 dikiş atılmış, ve üstüne üstlük dikişleri alan doktorun da tacizine uğramış. Bütün bu başına gelen talihsiz olaylardan sonra ve Avrupalının Türkiye’ye bakış açısı da eklenince “Aslında Türkiye’den o zamanlarçok fazla korkuyordum çünkü dünya Türkiye’ye çok başka bir gözle bakıyor. Ama şimdi aşığım buraya; burası benim ilk ülkem, Sırbistan ikinci sırada..” diyebilmektedir. Ivana Sert’in iş adamı Yurdal Sert ile evliliğinden bir oğlu vardır.

Peki bu ikoncan ne demek? İkoncan deyimi giyim tarzı, saç şekli, hareketleri, tavırları ile ilkleri ortaya çıkarır ve öncülük yapar ardından ondan gören herkes de onu takip eder. Türkiye’de Ivana Sert ve Eda Taşpınar ikoncan olarak anılmaktadır. İkoncanın erkeğine ikoncaner denmektedir :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More