Kenan Doğulu 14 Temmuzda Alaçatı Bu Bi Olay Yeri Beach Resort’ta!



Sınırlı sayıda Loca bileti için 0 232 716 07 35 ve 0 533 086 24 16 numaralı telefonları aramanız gerekmektedir.

Kenan Doğulu, Bonus Yaz Konserleri kapsamında 14 Temmuz’da Bu Bi Olay Yeri Alaçatı Beach Resort’ta muhteşem bir konserle müzikseverlerle buluşacak.


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

Doğulu, son zamanlarda büyük ilgi gören ‘Bal Gibi’ şarkısının da yer aldığı yeni albümünün şarkılarını bu konserde seslendirecek.

Yeni şarkılarının yanı sıra yıllardır dillerden düşmeyen şarkıları ve sürpriz sahne şovlarıyla Kenan Doğulu’yu dinlemeye gelenler bal gibi bir gece yaşayacak.


Kenan Doğulu

14 Temmuz 2012 22:00
Bu Bi Olay Yeri, İzmir

Bilet Fiyatları:

Bistro – Bonus İndirimli: 567.00 TL Tam: 700.00 TL (4 Kişilik)
Ayakta – Bonus İndirimli: 94.50 TL Tam: 115.00 TL


kenan doğulu alaçatı konseri, kenan doğulu alaçatı konseri ne zaman, kenan doğulu çeşme konseri, kenan doğulu izmir konserleri, kenan doğulu ne zaman çeşmede, kenan doğulu temmuz konserleri 2012

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More