Kim Jong Un evlendi mi?



Kuzey Kore, son günlerde yeni ve genç lideri Kim Jong un'un özel hayatıyla gündemde. Geçtiğimiz günlerde kendini mareşal ilan eden yeni liderin bekâr olduğu biliniyordu. Ancak, günlerdir yanında boy gösteren genç kadın, kafalarda pekçok soru işaretine neden oldu. Sonunda devlet televizyonu noktayı koydu: "Genç kadın, Kim'in eşi."


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

Kız kardeşi mi, sevgilisi mi, yoksa eşi mi? Kuzey Kore'nin genç ve yeni lideri Kim Jong Un'un yanında görülen kadının kim olduğu merak konusu oldu. Pekçok yerde birlikte görülen ikilinin evli olduğu, yani genç kadının Kim'in eşi olduğu ortaya çıktı. Haber, Kuzey Kore devlet televizyonu KRT tarafından da doğrulandı.

Kısa siyah saçlı, şık giyimli genç kadın, ilk kez Kim'in yanında 5 Temmuz'da bir konserde görüntülendi. 3 gün sonra da büyükbaba Kim İl Sung'un anıt mezarını ve daha sonra da bir anaokulunu ziyaret eden genç lidere eşlik ederken kameralara takıldı. Genç kadın, önceki gün de Kim ile bir eğlence parkının açılışındaydı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More