Koc Burcu Özellikleri



Aslında hemen hemen herkes on iki burç hakkında bir bilgiye sahiptir. Burcunun ne olduğunu çok insan merak eder. Az çok özellikleri hakkında da fikir sahibidir. Ama daha fazlası sadece astrolojiye meraklı olanların ilgi alanına girer. İşte sizlere burcunuzun sembolü, yönetici gezegeni, ilgi alanları, uğurlu taşı ve uğurlu renklerini içerek kimlik bilgilerini sunuyoruz. Peki siz burçlar hakkında neler biliyorsunuz?


Koç Burcu Erkeği

Koç burcunun yıldızı Mars, Koç erkeğe cesaret, atılganlık, sevimlilik, etkileme gücü, hiddet, şiddet, enerji verir. Koç erkeğiyle geçinmek zordur. Zira Koç burcunun erkeği her şeyden önce kendi düşüncelerinin ve özelliklerinin doğru olduğuna inanır. Koç burcunun erkeği emir almayı sevmez, ancak sevdiği işi yaptığı zaman memnun kalabilir. İşsiz kalan Koç erkeği huysuzlanır ve sevgilisini, eşini bir hayli üzer. Koç burcu erkeği tutumlu değildir. Koç burcunda doğan erkek, kendisini çok beğenir ve üstün görür. Çoğu spor yapmaktan hoşlanır. Vücutları sağlam ve kuvvetli olduğu için her spor dalında başarılıdırlar.
Koç burcunda doğan erkekler aşka düşkündür. Aşk uğruna yapmayacakları fedakarlık, delilik yoktur. Fakat aşkının şiddeti kısa ömürlüdür. Koç burcunda doğan erkeğin ilgisini çekmek için çekmek için kılığınız, kıyafetiniz, konuşmanız, fikirleriniz, hareketleriniz kusursuz sayılmalıdır. Çünkü Koç burcunda doğan erkek kusurları çabuk gören, çabuk bıkan tiptir. Koçlar hastalığı hiç sevmez. Onun için hastalıktan bahsedip şikayete kalkarak onu sinirlendirmeyin. Koç erkeği sevildiğini sık sık duymak ister. Koç burcu erkeği kıskançtır.

Koç Burcu Kadını

Koç burcunda doğan kadınlarda kendilerini üstün gören, çekici, enerjik, cesur, kıskanç, ama cazibeli tiplerdir.
Koç burcu kadını hırslıdır ve yükselmeyi kafasına koyduğunda çok çalışır. Koç burcunda doğan kadın çok cazibeli, akıllı, neşeli olduğu için etrafında pek çok erkek toplanabilir. Hayranlarının çok olmasından memnundur. Koç kadını arkadaşlığı ve dostluğu önemser. Dostlar karşı son derece cömerttirler. Koç burcu kadını giyimine pek meraklıdır. Modayı izler. Hastalık derecesinde gyim ve kuşam merakı vardır. Giyim makyaj için çok para harcar. Gururlu ve kırılgan olmakla beraber acıma duyguları güçlüdür. Bazı durumlarda çok merhametlidirler. Evlilik onlar için kutsal sayılır. Hırslı olanlar hariç diğerleri sadece bir tek evlilik yapmayı isterler. Kadınlarda Güneş ve Mars, erkeklerde Ay ve Venüs evliliği tayin eder. Bu yüzden de aşağı yukarı bütün Koç burcunda doğan kadınlar evlenirler.
Yirmi beş yaşından sonra evlenen kadınlar evliliklerini başarıyla sürdürürler. Koç burcunda doğan kadınlar da aynı burcun erkekleri kadar kıskançtır.

21 Mart- 20 Nisan
Sembol:Koç
Yönetici gezegen:Mars
Element:Ateş
Düzey: Kardinal
Biyoloji:Baş ve yüz
Slogan: Önce ben
Kader bağları: Aslan, Yay
Yükselmek için: Yengeç, Oğlak
Güç kazanmak için:Sabır
Olması gereken: Heyecanlı olaylar
Aksesuar:Şapka
Renk: Kırmızı
Yönetici ev:1. Ev
Tatil için: Rio Karnavalı
Zevk için: Eylem, yeni başlangıçlar, iddialaşma
Hoşlanmadıkları: İzlemek, paylaşmak, kaybetmek
Son sözü: Yolumdan çekilin.
Spor: Tekvando
Hobi: Dağcılık
Uğurlu Sayısı: 9
Uğurlu Taşı: Renksiz Pırlanta, Beyaz Negef
Uğurlu Renkleri: Ateş Kırmızısı, Nar Çiçeği, Al
Uğurlu Çiçekleri: Lale, Gelincik, Papatya
Uğurlu Kokuları: Manolya, Lavanta Çiçeği, Itır

Koç Burcu 21 Mart - 19 Nisan Nisan , Günlük Burc Yorumları Oku , Koç Burcu Günlük Falını Oku..





              

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More