Kova Burcu Özellikleri



20 Ocak-18 Şubat tarihleri arasında ay Kova burcundayken doğanlar bağımsızlığına düşkün, yaratıcı kişiliğe sahiptir. Her konuda teorik bir bilgiye sahiptir. İstekleri ve arzuları daima güçlüdür. Hayatta tuttuğunu koparan kişilerdir. Ancak bazen hüsran ve bunalımlarla son bulabilir. Zaman zaman davranışları değişken ve tutarsız olabilir. İyice düşündükten sonra eyleme geçer. İnandığı şeye varını yoğunu koyar. Başkalarının fikirlerine önem vermese de dinlemeyi bilir.


Kova Burcu Erkeği

Kova burcu erkeği çok cazibeli bir erkek olduğu için peşinde çok kadın vardır. Onu elde etmek için zevklerine hitap etmek gerekir. Genç yaşta aşık olup fazla düşünmeden evlenecek kadar gözü karadır. Fakat görüşleri günden güne değişip bir süre sonra pişman olabilir. Eğer olgunlaşıp, daha mükemmel olmaya çalışırsanız bu bağlılık devam eder. Yalnız Kova burcu erkeği ilk aşkını kolay kolay unutmaz.
Kova erkeği için kültür, bilgi paradan daha önemlidir. Bu nedenle konuşması çok etkilidir. Ona yalan söylememek gerekir çünkü anlar. İnansa bile gerçeği anlarsa hayal kırıklığına uğrar. Kendisi gibi dürüst olanlara güvenir ve hayranlık duyar. Bazen iyimser, bazen neşeli, bazen de ciddi olacak kadar değişkendir. Çok akıllıdır ve eninde sonunda başarıya gidecek bir tiptir.belli etmeyin. Çünkü onlar kadın veya erkek dostlarıyla çok ilgilenirler. Onun fikirlerine uyun, kendisini sevdiğinizi, beğendiğinizi beli edin. Kova erkeğiyle birlikte olmak için çok fedakarlık gereklidir. Fakat Kova burcundan böyle üstün bir erkek sizi severse çok mutlu eder.

Kova Burcu Kadını

Kova burcu kadını üstün zekası sayesinde pek çok şeyi hisseder ve bilir. Her gün yeni birşey öğrenmek ister. İyi bir dinleyicidir. Eğer işini seviyorsa evlenmekten kaçınır. Çünkü o hayatta istediği şeyi bulmuştur. Kova kadını akla ve bilgiye çok önem verir. Bu nedenle de kendisi gibi kimselerle dostluk kurar. Kova kadını oldukça gururludur. Gururu kırıldığında asla affetmez. Çok dürüsttür. Ona güvenebilirsiniz. Karşısındaki kişiyi yanıltacak gizli kapaklı işlere girmez. Kıskançlık ona anlaşılmaz gelir. ancak doğum anında sert bir yıldızın etkisini alan Kova kadını kıskançtır. Kova burcu kadını hislerine kulak verir, aşkı arar. Sevdiği anda çok değişir. Dostlarını ahbaplarını bile unutur. Çünkü kendisini sevgiye adar. Sevdiğini daima mutlu etmek için ona zevk veren konuları öğrenir, işiyle ilgilenmeye başlar. Bu nedenle aşkta hayli başarılıdır. Yalnız sevgisi biterse onu kaybedebilirsiniz.
Bu burçtan doğan kadının her gün yeni huylarını, düşüncelerini öğrenip şaşırabilirsiniz.

Kova Burcu Kimlik Kartı

20 Ocak-18 Şubat
Sembol: Su taşıyıcı
Yönetici gezegen: Satürn/Uranüs
Grubu: Hava
Uğurlu günü: Pazar
Uğurlu Sayısı: 4, 8
Uğurlu Renkleri: Koyu Mavi, Karışık Renkler
Uğurlu Çiçekleri: Menekşe, Kır Çiçekleri
Uğurlu Taşı: Yeşim
Uğurlu Kokuları: Yasemin, Violet
Kader bağları: İkizler, Terazi
Yükselmek için: Başak. Balık
En Büyük Hatası: Başkalarını Beğenmeme

Kova Burcu 20 Ocak - 18 Şubat , Günlük Burc Yorumları Oku , Kova Burcu Günlük Falını Oku..





                 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More