Magnum Aston Martin Araba Çekilişi 2012



       Magnum Araba Çekilişi

Algida'nın en sevilen dondurma çeşitlerinden biri olan Magnum her sene olduğu gibi 2012 senesinde de çekiliş düzenliyor. Geçen sene de tekne vermişti. Malesef sadece 1 kişi kazanacak Aston Martin marka arabayı. Arabanın fiyatı nedir acaba bilen varsa söylesin. Peki bu çekilişe nasıl katılabilirsiniz.
Magnum çubuklarındaki şifreyi internetten veya cep telefonlarından SMS ile göndermeniz mümkün..

Son Gün 28 Ağustos 2012 

Magnum Araba Çekilişi Katılım Formu : http://www.magnum.com.tr/astonmartin

magnum-araba-çekilişi-2012-şifre-yolla-aston martinİnternetten şifre yollamak en iyisi çünkü SMS ile katılırsanız 50 kuruş. Ama internetten ücretsiz bir şekilde magnum çubuğunda yer alan şifreyi kodu girebilirsiniz. Ad Soyad cep telefonu adres ve şifre bu kadar. Eğer kazanırsanız çubuk ve kimliğinizle arabayı almaya gidiyorsunuz. Fiş istiyor mu diye özellikle kontrol ettim alışveriş fişi istemiyor. Yine de onu da saklayabilirsiniz isterseniz.

Magnum Şifresi olan Ürünler : Magnum Classic, Magnum Badem, Magnum Beyaz, Magnum Antep Fıstık, Magnum Infinity, Magnum Double Çikolata, Magnum Double Karadut Böğürtlen, Magnum Mini Bademli, Magnum Mini Classic Badem Beyaz, Magnum Mini Afıstık Fındık Classic, Magnum Mini Double, Magnum Mini Infinity ürünlerinden satın almalısınız

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More