Mustafa Sandal’ın Yeni albümü “Organik”



Mustafa Sandal, yeni albümü "Organik" ile üç yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşuyor. Sandal'ın "Hayatımın albümü" dediği yapıt, müzik tutkunlarına tam bir müzik şöleni sunuyor.





CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

"Organik" albümünde 5 şarkının sözü ve müziği, ayrıca 1 şarkının da müziği Mustafa Sandal'a ait. Diğer çalışmalarda ise Soner Sarıkabadayı, Eflatun, Volga Tamöz, Deniz Erten ve Amr Mostafa gibi isimlerin imzası var.




Albümün ilk çıkış çalışması "Ego" olacak. Söz konusu şarkı, ritmik yapısı ve akılda kalıcı farklı sözleriyle öne çıkıyor. Sandal'a, "Çek Gönder" isimli şarkısında ise, Emina Sandal eşlik ediyor. Albümün farklı konsepti ve dünya standartlarındaki sound kalitesiyle 2012 yılına damgası vurması bekleniyor.


Üretici Poll Production
Barkod 8699466000505
Türü Pop
Dili Türkçe
Yayın Tarihi 11/06/2012
Ürün adedi 1 CD
Süre 38:19 Dakika
Format CD

Albümdeki Eserler

1-Ego
Söz & Müzik: Mustafa Sandal

2-Kafası Bu
Söz & Müzik: Mustafa Sandal

3-Neler Neler
Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı

4-Yok Öyle Bir Dünya
Söz & Müzik: Mustafa Sandal

5-Kum
Söz: Deniz Erten Müzik: Volga Tamöz

6-Çek Gönder
Söz & Müzik: Mustafa Sandal

7-Kurşun Geçirmez
Söz & Müzik: Eflatun

8-Ego - Akustik Versiyon
Söz & Müzik: Mustafa Sandal

9-Bi Git Bakalım
Söz: Mustafa Sandal Müzik: Amr Mostafa

10-Organik
Söz & Müzik: Mustafa Sandal







14 Haz 2012 – Mustafa Sandal, yeni albümü “Organik” ile üç yıl aradan sonra ... Sandal'ın “Hayatımın albümü” dediği yapıt, müzik tutkunlarına tam bir müzik ... Mustafa Sandal - Organik (2012) Full Albüm Mp3 indir - 3 Alternatif Download Linki Sanatçı Adı:Mustafa Sandal Albüm Adı: Organik Üretici: Poll. ... En Yeni Türkçe Albümler; Mustafa Sandal - Organik (2012) Full Albüm Mp3 indir ... Sandal'ın "Hayatımın albümü" dediği yapıt, müzik tutkunlarına tam bir müzik şöleni sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More