Oğlak Burcu Özellikleri



23 Aralık- 20 Ocak tarihleri arasında ay Oğlak burcundayken doğanlar gerçekçi, mantıklı, başarılı olmak için çalışan insandır. Oğlak maddi güce önem verir. Oğlakların tek arzusu başarmak ve yükselmektir. Bunun için çok çalışır. Riskten uzak durur ve iyice düşünüp taşındıktan sonra harekete geçer. Kendisine yapılan iyiliği de, kötülüğü de asla unutmaz. Başkalarının arzu ve önerilerini dikkate almazlar. Düşünerek konuşur. Sessizliği ise çıkarlarını korumak için tercih ederler.


Oğlak Burcu Erkeği

Bu burçta doğan erkek zıt burcu olan Yengeç’ten aldığı etkiyle bazen karamsarlaşır ve hayata küser gibi olur. Çok genç yaştan itibaren yükselmeyi, başarıya erişmeyi hayal eden hırslı yapıdadır. Her arzusuna kavuşacak kadar çalışkan, sebatlı ve dikkatlidir. Paranın büyük önemi vardır. Bu burçta doğan erkek iyi para kazanır. Bugün varlıklı olamasa bile, yarın servet yapabilir. Sevdiği insana her şeyi verebilir, ama israftan hiç hoşlanmaz. . Ayrıca Oğlak erkeği çabuk kırılır. Oğlak burcu erkeği hislerini belli etmekten çekinir. İçe kapanık yapısı nedeniyle sevgi konusunda da çok çekingendir. Karşısındaki kişiyi beğense bile kolay kolay açılamaz. Hislerine güvenmeyen bir tiptir. İlk anda bir kadını görüp beğense bile iyice inceleyip doğru tercih olup olmadığını anlamak ister. Çünkü kadının üstün olmasını arzular. Güzel vücutlu ve güzel giyinen kadınları tercih eder. Çünkü kendisi derli toplu ve bakımlıdır.

Oğlak Burcu Kadını

Oğlak burcunda doğan kadınlar zeki, zarif, nazik, ilgi çeken ve toplumda çok beğenilen kadınlardır. Zevkli giyinmeyi, makyaj yapmasını bilir ve daima güzel şeyleri seçerler. İhtiyatlı ve şüpheci kişilikleri nedeniyle dikkatli ve herkese kolay kolay güvenmeyen yanları ağır basar. Saygısızlıktan, cahillikten nefret ederler. Çevresindeki erkeklerle sağlam dostluklar kurarlar. İdeal iş kadınıdırlar. Çok enerjik, çalışkan ve hırslı oldukları için seçtikleri işte çabuk başarıya ulaşırlar. Planlı bir hayatı olmalı, evini bildiği gibi idare edebilmelidir. Oğlak kadını üstün bir eş peşindedir. Kendisinden daha üstün erkek tercih eder. Çünkü böyle bir erkek güven, rahatlık, başarı ve ünü temsil etmektedir. Eğer ona arzu ettiği şeyleri verirseniz, o mükemmel bir eş olacaktır. Çocuklarınızı mükemmel şekilde yetiştirecek, işinizle ilgilenecek, hayatınızı düzene sokacak kadın ararsanız o Oğlak kadınıdır.

Oğlak Burcu Kimlik Kartı

23 Aralık- 20 Ocak
Grubu: Toprak
Sembol :D eniz tekesi
Element: Toprak
Yönetici gezegen: Satürn
Uğurlu Çiçekleri: Kadife Çiçeği, Kamelya
Uğurlu Kokuları: Kamelya, FulyaUğurlu günü: Cumartesi
Uğurlu Sayısı: 8
Uğurlu Taşı: Lal
Uğurlu Renkleri: Koyu Kahverengi, Nefti
En Belirgin Özelliği: İnat
En Büyük İdeali: Yükselmek
En Büyük Hatası: Merak
En Büyük Arzusu: Başa Geçmek
Kader bağları: Boğa, Başak
Yükselmek için: Koç, Terazi


Oğlak Burcu 22 Aralık - 19 Ocak , Günlük Burc Yorumları Oku , Oğlak Burcu Günlük Falını Oku..





                  

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More