Organik Prezervatif Nedir? Nasıl Nelerden Yapılır?



Organik Prezervatif Nedir?Nasıl Yapılır?
ABD ülkelerinde yok satan enteresan cinsellik ürünlerinden biri de Organik prezervetif dünya üzerinde buna kullanma ihtiyacı olan en başarılı olan ülke şüphesiz ABD gerci AB’ninde ondan geri kalır yanı yok. Hatta buna demokrasi ve layiklikl diyen cahil Türkiye’lilerinde Türk diyemiyoruz kusura bakmasınlar. Sanıyoruz
yakın zamanlarda en çok arananlar arasında Organik prezervetif fiyatları isteği görülecek. Neredeyse herkesin başına gelen tuhaf durumlardan biri de tenha yerlerde karşımıza çıkan iğrenç pis yapışkan plastik atıklardır. Konunun ne olduğunu sanıyoruz anlamışsınızdır. İşte bu sıkıntıyı gidermek üzere yeni bir sapıklık gelişmesi daha piyasaya sunuldu. cinsel ihtiyaçların insanlar gibi, yani evli akıllı başlı eşler gibi karşılanması yerine sağda solda yarı alkollü, yarı ayık halde, sağa sola kusa, pusa yapılan mevzu bahis ilişki olayını yaşayanlara gün doğdu. Açıklamalara göre kendi kendine doğada eriyip kısa sürede kaybolan bu Organik prezervatif denilen bu icat yok satıyor muş. Konunun girişi boyle. Makalemizin devamında bu ürünün tarihcesi konusunda ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca detaylı olarak da nelerden ve ne amaçla üretildiği konusunda da aydınlanabilirsiniz.

Organip Prezervetif Nelerden yapılır?

Doğum kontrol yöntemleri arasında en çok rağbet gören maddelerden biri olan prezervatifler artık organik. Avrupa Birliği ülkeleri tarafından doğal olarak organik maddelerden yapılan prezervatiflerde satış patlaması görüldü.

Organik prezervatif, diğer ürünlerin tahtını sallıyor. Bu prezervatif yok satıyor Millattan 3000 yıl önce Mısırlı askerlerin zührevi hastalıklardan korunmak amacıyla icat etmiş oldukları prezervatif koyun barsağından veya domuz mesanesinden imal ediliyordu.

İtalyan hekim Gabriel Fallope’nin frengiyle mücadele konusunda etkinliğini kanıtlamış olmasının ardından prezervatifin kullanımı da yaygınlaştı. Ancak dayanıklı bir maddeden yapılması için yapılan çeşitli araştırmalar ancak 1880’de başarıya ulaştı. Goodyear Tire ve Ruber markası, caoutchouc maddesinden ilk prezervatifi üretti.

ABD ASKERLERİNİN ÇANTASINA KONDU

Tarihi oldukça eskilere dayanan insanlıktan nasibini almamış sözde asker denilen hayvanların milletin Birinci Dünya Savaşı esnasında adına sözde Amerikan ordusunda 18 bin askerin (hayvanın) zührevi hastalığa yakalanmış olmasının ardından ciddi olarak el atılması gereken bir olay olduğu kanısı ile ABD hayvan ordusu askerlerin standart techizatları arasında prezervatife de yer vermeye başladı.

Almanya’da ise İkinci Dünya Savaşı’ndan önce ünlü Musevi tüccar Fromm’un yılda 50 milyon adet üretmiş olduğu prezervatifler çok ince caoutchouc’dan yapılmaya başlanmıştı. Teknolojinin gelişmesiyle Latex’den üretilmeye başlanan prezervatiflerde araştırma ve geliştirme çalışmaları prezervativin vermiş olduğu his ve incelik üzerine yoğunlaştı.

SiGARA KAĞIDINDAN DAHA İNCE

Prezervatiflerin cinsel aktivite esnasında patlamaması ve yırtılmaması için yoğun çaba harcayan laboratuarlar, incelik ve his sorununu da aştılar. Dünyanın en ince prezervatifi sigara kağıdından tam iki kat daha ince. Bir başka deyişle 0,02 milimetre kalınlığında.

Hatta Fransa’nın önde gelen bir üreticisi 0,015 milimetre kalınlığınga oldukça dayanıklığı olduğu iddia edilen bir prezervatif üretti. Bu ürün sayesinde hem his, hem de cinsel temas esnasında vücut sıcaklığı paylaşımı da sağlanabiliyor.

Bunun üzerine üreticiler de tüketicilerden gelen talep üzerine AR-GE araştırmalarını organik prezervatif ve kayganlaştırıcı üzerine yoğunlaştırdılar. Bu çerçevede tüketicilerin rağbet gösterdikleri ürünler arasında doğal maddelerden üretilen prezervatifler bulunuyor.

Kauçuk ağacı olarak bilinen Hevea sütünden üretilen prezervatifler allerji yapmıyor ve çevreye de zarar vermiyor. Organik maddeden yapılan ve çok rağbet gören ürün de kayganlaştırıcı. Su, E vitamini, yonca ve aloe vera’dan yapılan kayganlaştırıcılar da son derece revaçte.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More