ÖSYS tercih işlemleri başladı 2012-2013



(23 Temmuz 2012) 2012-ÖSYS Tercih İşlemleri

2012-ÖSYS tercih işlemleri, 23 Temmuz 2012 tarihinde başlayacak ve 3 Ağustos 2012 tarihi saat 17.00’de sona erecektir.
2012-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu,ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden 23 Temmuz 2012tarihinden itibarenyayımlanacak, başvuru merkezlerine de örnek olarak gönderilecektir. Adaylar, isterlerse kılavuza ÖSYM’nin internet adresinden
erişilebilecekler veya başvuru merkezlerine gönderilmiş olan basılı kılavuzu yerinde inceleyebileceklerdir. Başvuru merkezlerine 26 Temmuz 2012 tarihine kadar basılı kılavuz gönderilmiş olacaktır. Adaylara kılavuz satışı yapılmayacaktır.
Tercih işlemleri, Kılavuzda belirtilen esaslar uyarınca gerçekleştirilecektir. Tercih yapacak adayların, 23 Temmuz 2012tarihinden itibaren ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacak Kılavuzu dikkatle incelemeleri, tercihlerini buna göre yapmaları gerekmektedir.Kontenjanların bulunduğu Tabloların son sütunlarında yer alan 2011-ÖSYS sonuçlarına ait bilgilerin, bir programın ne ölçüde tercih edildiğini göstermekle birlikte 2011-ÖSYS sonucu ortaya çıkan değerler olduğu; 2012-ÖSYS'de değerlendirme işleminin değiştiği, bütün adayların yerleştirme puanları hesaplanırken AOBP'lerinin 0,12 katsayı ile çarpıldığı unutmamalıdır.
Adaylar tercihlerini isterlerse bir başvuru merkezi aracılığıyla, isterlerse internetten kendileri bireysel olarak yapabileceklerdir. Başvurularını internetten yapmak istemeyen adaylar doldurdukları Tercih Formu ve nüfus cüzdanı/pasaportları ile birlikte istedikleri bir başvuru merkezine tercih için başvuracaklardır.
2012-ÖSYS adaylarına duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI

2012 ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu
2012 ÖSYS Tercih Formu



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More