Pepsi Öğleden Akşama Konuşma Kampanyası



Pepsi Turkcell işbirliği ile hazırlanan kampanyaları sayesinde cepten özgürce konuşmak mümkün. Yeni Pepsi kampanyasında ise “Öğleden Akşama Konuşma” paketi sunuluyor. Yeni Pepsi kampanyasıyla öğleden akşama istediğin kadar konuş. Saat 12:00 ve 18:00 arasında Turkcel’lilerle istediğin kadar konuşturan tarife
Pepsi’de! Pepsi Öğleden Akşama Konuşma Kampanyasında şifreler Turkcell, Vodafone ve Avea’dan 5757`ye gönderilecektir. Pepsi Öğleden Akşama Konuşma Kampanyası 23 Haziran 2012 ve 22 Ağustos 2012 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Pepsi Öğleden Akşama Konuşma Kampanyası tüm Pepsi Pet 2 litre, 1,5 litre, 450 ml kapakları ve Pepsi Kutu 330 ml açma halkaları altından çıkacak şifreyi 5757`ye kısa mesaj olarak gönderen Turkcell aboneleri katılabilir.
Şifre gönderen Turkcell aboneleri hediyelerinin yüklendiğini bildiren bilgilendirme mesajının gelmesinin ardından yapacakları ilk aramada geçerli olacak 60 dakika bedava konuşma kazanır.
Kazanılan günlük TL/dakika veya günlük SMS’ler sadeve Avea’dan Avea’ya, Turkcell’den Turkcell’e veya Vodafone’dan Vodafone’a yapılan yurt içi kullanımlarda geçerlidir. Turkcell ön yüklemeli kurumsal aboneler ve gençTarifeliler sadece günlük 100 SMS ve 100 MB internet kazanabileceklerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More