Samsung Galaxy Note 2 Fiyatı ve Teknik Özellikleri



Galaxy S3‘ün piyasaya çıkarılmasından sonra samsung cephesinde Galaxy Note 2 artış göstererek yükselmeye başladı. Galaxy S3′de yer vermeyen Samsung yeni nesil Cortex A15 tabanlı işlemciye, Galaxy Note 2′de yeni nesil donanımlara yer vereceği görülüyor.
Sağlam kaynaklara dayandırdığı bilgiler doğrultusunda GSMArena‘nın Galaxy Note 2′yle ilgili bazı hususiyetler onaylandı.

ARM Cortex A15 tabanlı çift çekirdekli işlemciyle Galaxy Note 2′nin gelmesi bekleniyor. ARM’ın yeni nesil grafik çözümü olan Mali-T604 bu işlemcide kullanılacak. 1680 x 1050 piksel çözünürlüğünde 5.3 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak. Tek elle kullanılması daha kolay olan Galaxy Note 2′nin , ekran boyutu artsa bile, inceltilen tasarımıyla çok farklı büyüklükte olmayacaktır.
Galaxy Note 2′de 1.5 GB veya 2GB RAM ile 4G LTE desteği olan 8 MP kamera gibi niteliklerin bulunması bekleniyor. Samsung’u memnun eden Galaxy Note, 7 milyon satış başarısını aşmış bulunmaktadır. İlk defa bu boyutlarda bir telefon böylesine yüksek satış rekorlarına ulaşabildi.
Galaxy Note 2′nin alınan haberlere göre IFA 2012 etkinliğinden önce resmilik kazanabilir. Apple‘ın yeni kuşak olan iPhone‘u duyurmasından önce veya sonra Eylül ayında Samsung Galaxy Note 2 çıkabilir.
Galaxy Note N7000, 7-8 ay gibi bir sürede 7 milyon barajını devirmişti. İkinci nesil cihazda bu rakamların katlanması bekleniyor. Galaxy Note 2'nin Apple'ın iPhone 5 akıllı telefonu tanıtılmadan önce, yani Eylül ayında satışa çıkacağı da aynı kaynak tarafından doğrulandı. Bu durumda Galaxy Note 2, IFA 2012 fuarından çok daha önce resmiyet kazanabilir. Ağustos ayında hem yeni Note'u hem de Samsung'un yeni nesil tablet bilgisayarlarını görmeyi umuyoruz.
Anahtar Kelimeler: samsung galaxy note 2,galaxy note 2,samsung galaxy s3,samsun galaxy

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More