Selçuk Aydın – Robert Guerrero Boks Maçı Hangi Kanalda Canlı İzle Saat Kaçta Sonucu



Selçuk Aydın, Robert Guerrero ile WBC Welterweight Dünya Şampiyonluğu için mücadele edecek. Karşılaşma Kanaltürk ekranlarında gece saat 05:00′da başlayacak ve canlı olarak izlenebilecek. 
Bu gece saat 05:00′da Kanaltürk ekranlarından da canlı olarak izleme şansı bulacağımız Dünya Şampiyonası maçında Küçük Tyson Lakaplı Selçuk Aydın Meksika asıllı rakibi Robert Guerrero karşısında mücadele edecek. Şu an sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer alan bu karşılaşma sonrası 23 maçta
23 galibiyeti bulunan gururumuz Selçuk Aydın bakalım WBC Welterweight Dünya Şampiyonluğu’na ulaşabilecek mi? Londra 2012 Olimpiyatlarıyla gündem bir hayli meşgulken Türkiye’nin gözü bu gece Selçuk Aydın’da olacak.
Haydi Selçuk Balyoz Gibi Vur ve bu karşılaşmayı da kazanarak hem tüm Türkiye’nin yüzünü güldür hem de Dünya Şampiyonluğu ünvanına uzan.
Robert Guerrero: Bеn о Türk’ü dеğіl Flоуd’u düşünüуоrum
Bаѕın tорlаntıѕındа kоnuşаn Amerikalı Guerrero Selçuk Aydın’dan “O Türk” dіуе bаhѕеdеrkеn “Bеn о Türk’ü dеğіl ѕоnrаѕındа kаrşılаşасаğım Floyd Mayweather’ı düşünüуоrum” аçıklаmаѕındа bulundu.
Selçuk Aydın: Guerrero ѕіуаѕеtі bırаk! Çеnеnі kırаrım!
Sеlçuk Aуdın уарılаn ѕоn bаѕın tорlаntıѕınа kаtılmаdı vе ѕаdесе Skуре’tаn bаğlаnıр rаkіbі Robert Guerrero’ya “Pоlіtіkа уарmа. Çеnеnі çаlıştır іуі çаlıştır. Yоkѕа mаçtа о çеnеnі kırасаğım” dеdі.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle Selçuk Aydın Robert Guerrero MAÇININ galibi Robert Guerrero oldu. 2 Amerikalı ve 1 İngiliz hakemin ortak kararı ile yenilen Salçuk Aydın maç sonunda oldukça üzgündü. 

Selçuk Aydın Robert Guerrero Boks Maçı


Üstteki Playerde sorun yaşayanlar Alttaki yayını izleyebilirler...İKİ BOKSÖR KARŞILAŞMA ÖNCESİ BİRBİRİNE GİRDİ.
12 rauntluk dev mücadele öncesinde geleneksel tartı için podyuma çıkan 2 sporcu birbirlerine meydan okurken bir anda sinirler gerildi ve ortalık karıştı.  Rakibinin tacizine dayanamayan yenilgisiz 3 kemer sahibi Kıtalararası Şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın, Guerrero’ya yumruğunu hafif “gösterince” bir anda iki takımın yetkilileri birbirine girdi. Daha sonra Selçuk’un menaceri Ahmet Öner ortalığı yatıştırırken güvenlik elemanları 2 sporcuyu podyumdan indirdi.
BOKSÖRÜMÜZÜN USTA ANTRENÖR’Ü İDDİALI
Selçuk Aydın’ın Antrenörü Conny Mittermeier , “San Jose’de iyi bir kamp dönemi geçirdik. Selçuk iyi durumda. Zorlu bir rakibimiz var ancak Selçuk kazanmak için burada. Zorlu bir maç olacak ama biz kazanacağız” dedi.
Guerrero’nun babası Ruben Guerrero da, “Lake Tahoe’te iyi bir kamp yaptık bunu ringte göreceksiniz. Robert yeni kemerler kazanmak için burada” diye konuştu.
Selçuk Aydın ve Meksika asıllı Robert Guerrero arasında tarihi WBC Welterweight Dünya Şampiyonluk boks maçı 12 raundun sonunda Guerrero’nun oldu. Boksörümüz Selçuk Aydın, Meksika asıllı ABD’li rakibi Robert Guerrero ile çıktığı ünvan maçından mağlup ayrıldı.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

1 yorum:

ABD’de ringe çıkan Türk boksör Selçuk Aydın Meksikalı asıllı Robert Guerrero yenilerek WBC Welterweight Dünya Boks Şampiyonu olma şansını kaçırdı.

California Pavilion Center ’daki, 12 raunt süren karşılaşmada temsilcimiz Selçuk Aydın tüm maç içi istatisliklerde üstün olmasına rağmen maçı hakem puanlamasında 116-112 ve 117-111 kaybetti.

12 raunt süren karşılaşmada zaman zaman rakibin kondisyonu düşmesine ve sendelemesine rağmen Aydın Guerreroyu bir türlü yıkamadı. İsabetli ve güçlü yumruk istatisliklerinde rakibine fark atan Aydın maç sonunda galibiyet beklerken Californialı rakip California’lı hakemlerin oylarıyla Şampiyon oldu.

“ARTIK HIRSIMI KAYBETTİM”

Aydın maç sonunda yaptığı açıklamada rakibe değil sisteme yenildiğini, 3 yıldır kendisini bilerek oyaladıklarını ve hırsını kaybettiğini belirtti.

Guerrero ise şampiyonluğu kanser hastası olan eşine armağan etti.

Amerika’da yaşayan az sayıda gurbetçimiz de Pavilion Arena’da Aydın’a destek oldu.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More