Smart TV Sahipleri Angry Birds Oynayabilecek



Rovio’nun mobil alanda rekor üstüne rekorlar kıran oyunu Angry Birds şimdi de Samsung’un akıllı televizyonu Samsung Smart TV’lere geldi.Şimdiye kadar telefonlarımızı işgal eden daha sonra konsollara gelen Angry Birds şimdi de televizyonlarımızı işgal edecek.


Firmadan bugün gelen açıklamaya göre, dünyanın dört bir yanındakiSmart TV kullanıcıları için Angry Birds şu an indirilebilir ve oynanabilirdurumda.

Angry Birds’ü tam anlamıyla oynayabilmek için kesinlikle Smart TV’lerin yazılımının güncellenmesi ve sesle kontrol ile hareket algılamaözelliklerinin televizyona kazandırılması gerekiyor.

Rovio ile Samsung’un arasındaki anlaşma yalnızca oyunu Smart TV’lere taşımakla da kalmıyor. Yapılan anlaşmaya göre Rovio, Angry Birds tabanlı kısa animasyonlar hazırlayacak ve bunlar da Smart TV’nin menüsündenizlenebilecek.

Uygulama şu anda yalnızca Samsung’un 7000/8000/9000 modelindekiSmart TV’lerinde çalışır durumda. Eğer bu modellerden birine sahipseniz, Samsung’un TV Apps portalına girerek indirme işleminigerçekleştirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More