Süperbia Hile kodu – Superbia Para hilesi



Süperbia, Superbia hile kodu

Superbia Hile kodu isimli konumuzu siz değerli oyuncular için açıyoruz. Arkadaşlar oyun içerisinde paraya çok ihtiyacımız oluyor. En azından kardeş’im için Bir Hile videosu paylaşmıştım Süperbia Hileleri için link’e
tıklayınız ( Kırmızı renkli yazı ) Orada Anlatılması gereken aslında oldukça basitti bende sizler için biraz derin araştırma ve Bizim sitemizde bulunan yorumlar sayesinde güzel bir anlatımın olacağını düşündüğüm bir makale hazırlamak istedim.

Aslında videoda anlatılmak iistenan çok kolay ve bunu yapmanız. Çocuk oyuncağı :) yine yazımızın devamına ekleyeceğim Superbia Para hilesi ve Süperbia Hile kodları ki bu videoda yer alıyor oradan izleyebilirsiniz. Sizin bu hile kodlarını başarmak için yapmanız gerekenler kısaca şunlardır
Süperbia Hile kodları

Süperbia Hile kodunun geçerli olması için öncelikle portekiz yada alman olarak gireceksiniz hesabınızı başka hesap açamnıza gerek yok Bunun için almanya lokasyonlu olan linkten deneyelim; “http:/www.disney.de/Süperbia/index” Siteye giriş işlemlerinizi başarılı şekilde yaptıktan sonra en iyi Dondurma yapma yerine gidin ve oradan sonrası Zaten Videomuzda yer alıyor. Eğer Takıldığınız ve Yapamadığınız bieyer olursa ben sizlere elimden geldiğince yardımcı olacağım, Disney Channel ekranlarında karşımıza gelecek olan Süperbia hileri kodlarındanda yararlanabilirsiniz. Eğer o kodlardan elinde olan varsa yorum şeklinde bizlere ulaştırsın bizlerlerde konu içerisinde isim ve Paylaşım kodunu vererek ekleyelim sonrasında sizin bu yardımlarınızı es geçmeyecek arkadaşlar sizi hediyeye boğsun bir çok kişi tarafından severek oynanan Süperbia hakkında bilmek istediklerinizide bu konu altından dile getirebilirsiniz. Şu ana kadar en kapsamlı Superbia Hile kodları konusu olmuştur. Kanımca.. Yazımızın devamından Videoyu izleyebilirsiniz. Onun hemen altında bulunan yorum bölümündende yorum yapabilir bizlere katkıdabulunabilirsiniz Bunun için tek yapmanız gerekenler İSİM SOY İSİM, EMAİL ADRESİNİZ ve Yorumunuz en altına Paylaşım kodlarınızı eklediğiniz zaman hediye gönderen arkadaşlarımız olacaktır. Keza birç ok kişide fazlasıyla hediyelik eşya vardır.


Süperbia Hilesi Eklenmiştir. Yazımızı Dikkate almanına gerek duymanıza gerekmiyor. Yazımızın altında yer almaktadır. Sevgili Süperbia kullanıcıları, Bilgiğiniz üzere gün geçtikçe popülerliğini arttıran Disney Süperbia oyunu şimdilerde oldukça karmaşık yapısı ve Hediye alışverişi sayesinde bir yandan kötüleniyor fakat olayı çözebilen kullanıcılar tarafından ise oyun oldukça hoş ve güzel bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Disney Süperbia oyunu hileleri hakkında bilgi vermiştim Türkçeleştirip hileyi kullanacaktık fakat bugün baktığım zaman videonun siteden kaldırıldığını gördüm bende sizlere bilgi amaçlı olarak sorunu belirtmek isterim umuyorum ki dondurmadan para kazanma hilesini çok yakında yine çözeceğim :) şimdilik hilesiz oyunlar dilerim iyi bloglar.

Süperbia Hilesi

1 yorum:

Paylaşım kodum; 647Mirket532 Ekleyin hediye verin ve odamı beğenin bende yapıyım :)

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More