Suriye Ürdün’e savaş açtı!



Suriye ve Ürdün arasında çatışma çıktı.
Suriye ordusu ile Ürdün sınır birlikleri arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralı var.

Suriye askerlerinin Ürdün’e geçmeye çalışan ailelere ateş açması sonucu Ürdün sınır birlikleri ile Suriye askerleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.


Suriye’nin Dera kentinin Eş-Şehab bölgesinden Ürdün’e geçmeye çalışan Suriyeli ailelere ve sınırdaki Ürdün birliklerine Suriye askerleri ateş açtı. Ürdünlü askerlerin karşılık vermesinin ardından çatışma çıktığı belirtiliyor.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online
Suriyeli askerler tarafından açılan ateşte çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Ürdün’ün sınıra asker takviyesi yaptığı kaydedildi.

TANKLAR HALEP YOLUNDA
Özgür Suriye Ordusu Komutanlarından Memun Gizzi, Suriye askerlerinin Halep'e savaş uçağı ve tanklarla büyük bir saldırı hazırlığında olduğunu duyurdu. Gizzi, Hama ve Şam'dan 100'den fazla tankın Halep'e doğru sevk edildiğini, bu geceden itibaren saldırının gerçekleştirileceğini iddia etti.

YARALILAR ARASINDA ÇOCUK DA VAR
Suriye ile Ürdün sınırında çıkan çatışmada yaralananların arasında bir çocuk ve bir de Ürdün askerinin olduğu belirtildi.

Suriye askerlerinin Ürdün'e geçmeye çalışan ailelere ateş açması sonucu Ürdün sınır birlikleri ile Suriye askerleri arasında çıkan çatışmada yaralananların arasında bir çocuk ve bir de Ürdün askerinin olduğu belirtildi.

Çatışmada yaralananlar Remsa Hükümet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ERDOĞAN: BEKLİYORDUK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Suriye ile Ürdün arasında çıkan çatışma için, "Böyle bir çatışma bekleniyordu, çünkü Ürdün, Esed'in toplu imha silahlarına karşı önlem alıyordu" açıklamasında bulundu
Suriye Ürdün Arasında Savaş Çıktı

Kaynak: http://www.yoremguncel.com/?p=16489

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More