Terazi Burcu Özellikleri



24 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında ay Terazi burcundayken doğanlar adildir, haksızlığa tahammül edemediği zamanlar ağır konuşur. Bilgisini ve zekasını kişilik yapısına çok iyi yerleştirmiştir. Karşısındakini kırmamak ya da gereksiz bir tartışmaya yol açmamak için suskun kalmayı tercih eder.


Terazi Burcu Erkeği

Terazi burcu erkeği dürüsttür. Verdiği sözleri tutmaya özellikle dikkat eder. Karşısındakinden de aynısını bekler. Zevkli, güzelliklere düşkün, hislere değer veren, dengeli, iyi niyetli, kibar, adil hoş bir tiptir. Yumuşak sesli, sakin tavırlı Terazi erkeğinin his yönü çok kuvvetlidir. Daima tatlı sözler duymak ister. Dengeli, kafalı ve mantıklıdır. İyi bir eğitimi olmasa bile güzel konuşmasını bilir. Genelde en beğenilen erkek Terazi burcundan doğar. Aşka önem veren, kadın ruhundan çok iyi anlayan yapısı vardır. Bu burcun erkeği oldukça çapkındır. Bir kadını bir süre sevip sonra başka bir maceraya atılır. Ancak akıllı, mantıklı, cazibeli, zarif, güzel, hoş bir tipseniz onu ömür boyu yanınızda tutabilirsiniz. Terazi erkeği iştahlı bir tip sayılmaz. Ama güzel, seçme yemekleri sever. Sofra düzenine önem verir. Yemekte bile güzellik arar. Para onun için çok önemli değildir. Sadece bazı güzellikleri elde edebilmek için paranın gerekli olduğunu düşünür. Bu erkek çok kabiliyetli olduğu için sevdiği ve kendisine zevk veren bir konudan bol bol para kazanabilir. Dost canlısıdır.

Terazi Burcu Kadını

Terazi burcunda doğan kadın tam anlamıyla dişidir. Çok alımlı, hoş ve güzeldir. Özellikle aşk konusunda diğer kadınlar Terazi kadınıyla baş edemezler. Terazi kadını kendi çekiciliğinin farkında olduğu için cazibesini iyi kullanır. Terazi kadını, aynı burcun erkeğinin aksine paraya önem verir. Ama cimri değil, tam aksine cömerttir. Terazi burcu kadının da mantık, ve zekadan ziyade hisleri ile kararlar alır. Sevdiği adama her şeyini verir. Ama seveceği adamı dikkatle seçer. Eğer karşısındaki kişiyi sever ve bağlanırsa çok fedakar olabilir. Çok kırılgan olduğu için, ihmal edilmeyi hazmedemez. Karşısındaki kişiye hemen kırılıp gücenebilir.
Terazi kadınlarının çoğunun vücutları güzeldir. Giydiklerini yakıştırmasını iyi bilirler. Fakat modayı takip ettiği pek söylenemez. O kendine yakışanı seçer. Evde eşinin rahat etmesini, huzurlu ve ahenkli bir hayat sürmesini sağlamak için gayret eder.

Terazi Burcu Kimlik Kartı

24 Eylül- 23 Ekim
Grubu: Hava
Yönetici gezegen: Venüs
Uğurlu günü: Cuma
Uğurlu Sayısı: 6
Uğurlu Çiçekleri: Pembe Gül, Pembe Krizantem
Uğurlu Kokuları: Gardenya, Yasemin, Gül
Uğurlu Taşı: Opal, Pembe Kuvars
Uğurlu Renkleri: Pembe, Uçuk Yeşil, Uçuk Mavi, Turkuvaz
En Belirgin Özelliği: Saygı
En Büyük İdeali: Mükemmel Dostluk
En Büyük Hatası: Kendini Beğenme
En Büyük Arzusu: Değerinin Anlaşılması
Kader bağları: İkizler, Kova
Yükselmek için: Yengeç, Oğlak
Olması gereken: Cazibe



Terazi Burcu 23 Eylül - 22 Ekim , Günlük Burc Yorumları Oku , Terazi Burcu Günlük Falını Oku..





               

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More