Troll Nasıl Yapılır? | Troll Yapma Sitesi | Troll Bilimi Türkçe



Troll Nasıl Yapılır?
Troll Yapma Sitesi
Troll Bilimi Nasıl Yapılır?

Özellikle sosyal paylaşım sitelerinde karşılaştığımız ve gülmekten adeta çatladığımız süper teorilere sahip siyah
beyaz karakterlerin yeni maceralerı ve teorileri devam etmekte. Daha önce de yazdığımız Troll resimleri isimli makalemizden ulaşabilirsiniz. Facebook üzerinde paylaşmak üzere nasıl troll yapacağınızı açıklayacağız.

Troll face, Trol kafa esprili resimlerini yapmak için öncelikle bu adresi ziyaret ediniz. http://ragemaker.net/ ardından açılan sayfada size sunulan imkanlar dahilinde sol menüdeki troll kafalarını mouse, fare ile dilediğiniz troll kafasını seçip ortadaki 4 dilimlik çerçevenin içerisine yerleştiriyorsunuz.

Daha sonra Üst menüdeki Yazı ekleme bölümünden istediğimiz esprili metni giriyorsunuz. Daha sonra diğer dilimler içerisine de aynı şekilde, gülme, şaşırma, sevinme, sinirlenme duygularını taşıyan troll ifadelerini yerleştiriyor ve aynı şekilde dilediğiniz yazıyı ekliyorsunuz. En basit şekilde yapabilecekleriniz bu kadar. Dilerseniz yine sayfa da üst menüde sunulan seçenekler dahilinde bilgisayarınızda bulunan herhangi bir resmi de troll‘e ekleyebilirsiniz.Yüklediğiniz gerçek resimlerinin üzerine de troll kafası yerleştirip arkadaşlarınıza çevrenizdeki insanlara şakalar yapabilirsiniz.





Troll karikatürlerini ayrıca Windows işletim sistemi altında çalışan en basit resip programı paint yardımı ile de hazırlayabilirsiniz. Troll Bilimi konusunda ayrıntılı bilgi ve en güzel poker face esprilerine ait resimleri de burada bulabilir. Ayrıca Video olarak da izleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More