Vodafone 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası



Vodafone FreeZone’lulara, 21 Hazirandan itibaren, Pazartesi ve Perşembeleri günleri, sinemalarda 1 Bilet aldıklarında 1 Bilet Hediye kampanyası başladı. Daha önce rakip firmanın yaptığı bu kampanya her yaştan kullanıcının yararlandığı kampanyalar arasında ilk sıralarda yer aldı. Şimdi Vodafone kullanıcılarına da sinema kayfi hediye kampanyası başladı. Üstelik 40’tan fazla şehirde, 130’dan fazla sinemada bu kampanyadan
yararlanabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak isteyen Freezone’lular, SINEMA yazıp 6666’ya SMS gönderip şifrelerini, kampanya günleri olan, Pazartesi ve Perşembe günleri anlaşmalı sinemalardan kullanıyor. Vodafone Freezone bilet alana ikincisi hediye olarak veriliyor.

Vodafone Freezone “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganı ile gençlerin ilgisini çeken kampanyalar ve hesaplı konuşma, mesajlaşma avantajları sunuyor.

Vodafone Freezone Sinema Kampanyası 21 Hazirandan itibaren her Pazartesi ve Perşembe geçerlidir. Kampanya’da şifre alma ve kullanma 21 Haziran 2012 – 31 Mayıs 2013 tarihine kadar geçerlidir.
Kampanya dahilinde tek kullanımlık olarak verilen şifrenin alındığı gün boyunca kullanılması gerekiyor. Kullanılmayan şifreler 24 saat içinde kullanılabilir.

Vodafone FreeZone’lu olmak, faturasız aktif hat kullanıcısı olmak ve son 30 gün içinde tek seferde en az 20 TL CepLira yüklemiş olmak kampanyadan yararlanmak için yeterlidir.

Bu kampanya 26 yaş altı Vodafone bireysel hat kullanıcılarından Vodafone FreeZone’lu olan aboneler için Fida Filmin anlaşmalı olduğu şehirlerde ve sinemalarda geçerlidir.

FreeZone’lu olmak için “FREEZONE” yazıp 1525’e göndermek ve belirlenen koşulları taşımak gereklidir.

Anlaşmalı salon listesini www.vodafonefreezone.com ve www.vodafone.com.tr sitelerinden görebilirsiniz. ilk ve orta öğretim sömestr, Resmi Tatil ve Bayram günleri kampanya uygulaması yoktur. Yarım günlük resmi tatillerde ise kampanya uygulanır.
Şifre almak için SINEMA yazıp 6666’ya gönderilen tüm sms’ler 40 krs olarak ücretlendirilecektir.

Kampanyaya katılmak için Vodafone FreeZone’lu olmak ve faturasız aktif hat kullanıcıları için son 30 gün içinde tek seferde en az 20 TL CepLira yüklemis olmak veya faturalı aktif kullanıcı olmak gereklidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More