Yay Burcu Özellikleri



24 Kasım- 22 Aralık tarihleri arasında ay Yay burcundayken doğanlar bilmeye, öğrenmeye meraklıdır. Bilginin yayılmasını sever. İyimser, hareketli, neşeli ve meraklıdır. Ayrıca çok yönlü ve beceriklidir. Beklemekten ise hiç hoşlanmaz, son derece sabırsızdır. Dereyi görmeden paçaları sıvamak onu anlatan bir deyimdir. Arzu ettiği bir şey kesinleşmeden onun olduğunu kabul eder. Bu yüzden de sıklıkla hayal kırıklığına uğrar. Çok konuşmayı sever.


Yay Burcu Erkeği

Yay burcunda doğan erkek hayatı seven, eğlenceli ve neşeli bir tiptir. Birçok konuya merak eder. Dolayısıyla da geniş bir bilgi edinmeye çalışır. Her konuda fikri vardır. Kendisi çift karakterli bir burçtandır. Bu da onun birçok yöne birden gitmeyi istemesine rağmen çabuk bıkıp sıkılmasına sebep olur. Karşısındaki kişiye sevdiğini söylemekten çekinmez. Fakat sonra aniden bir karar vererek uzaklaşabilir. Sorun Yay burcu erkeğinin çabuk fikir değiştirmesindedir. Yay erkeği evlenmeye karar verse bile biraz düşünmek gerekir. Çünkü sevgisi çabuk biter. Yay erkeği oldukça havaidir ve cazibeden etkilenir. Karşısındaki kişiyi hemen incelemeye başlar. Fakat onun dikkatini çekemezseniz, hemen sıkılır ve yeni birini aramaya koyulur. Eğlenceye çok düşkündür. Enerjisi fazla olduğu için spor da ilgi alanındadır. Bağımsızlığına çok düşkün olduğundan yalnız oturmayı tercih eder.

Yay Burcu Kadını

Yay burcunda doğan kadınlar da erkekleri gibi özgürlüklerinden ödün vermezler. Bu nedenle kolay kolay evlenmeyi istemezler. Bazıları evlilik yerine dostluğu tercih ederler. Bu burçtan doğan kadınlar kavga, gürültüden hoşlanmaz. Her zaman mantıklı hareket ederler. Yay burcu kadını kıskanç değil hislidir. Ancak doğum anında Mars gibi bir yıldız parlamışsa bu kıskançlığa neden olabilir. Yay kadını kafasını ve cazibesini kullanarak karşısındakilere dediğini kolaylıkla yaptırır. Neşesi, şirinliği ile toplumda aranılan bir tiptir. Bilgiye hayrandır. Bu nedenle okumayı, devamlı yeni şeyler öğrenmeyi çok sever. Hayatta en önem verdiği şeylerden biri dostluktur. Eğlenceli kişiliği sayesinde yanında vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız. Yay burcu kadını ailesini ve yakınlarıyla çok ilgilenir. Kesinlikle onun ailesini eleştirmekten kaçınmalısınız. Onlardan uzak kalsa bile yine de sıcak ilişkilerini sürdürür.
Eğer sevdiğini anlayıp evlenirse çok mutlu olur. O daima eşinin en iyi arkadaşı olmak Evlendikten sonra ikinci planda tutulmaktan hoşlanmaz.

Yay Burcu Kimlik Kartı

24 Kasım- 22 Aralık
Grubu: Ateş
Yönetici gezegen: Jüpiter
Uğurlu günü: Perşembe
Uğurlu Sayısı: 3
Uğurlu Taşı: Turkuvaz
Uğurlu Renkleri: Mor, Morumsu Maviaz
Uğurlu Çiçekleri: Leylak, Mor Menekşe
Uğurlu Kokuları: Nergis, Zambak
En Belirgin Özelliği: Canlılık
En Büyük Arzusu: Gezip, Görmek
En Büyük İdeali: Dünya Çapında Ün
En Büyük Hatası: Alaycılık


Yay Burcu 22 Kasım - 21 Aralık , Günlük Burc Yorumları Oku , Yay Burcu Günlük Falını Oku..





                

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More