Yengec Burcu Özellikleri



22 Haziran- 23 Temmuz tarihleri arasında ay Yengeç burcundayken doğanlar insanlık ile ilgili konular, edebiyat, klasik ve tarihi bilimlerden çok hoşlanırlar. Öğrenmek ve eskiye dönmek bu burç insanının en büyük hobileri arasındadır. Genellikle içine kapanık çok duyarlı ve duygusaldır. Eksi ve artılarını düşünmeden eyleme geçmez. Kazanacağından emin olunca harekete geçer. Heyecanlı ve coşkuludur. Bu nedenle başkalarını da etkilemekte üstüne yoktur.


Yengeç Burcu Erkeği

Yengeç burcunda doğmuş bir erkeği seviyorsanız bazı huylarına dikkat etmek gerekir. Yengeç erkeği çok hisli, terbiyeli ve naziktir. Karşısındakine daima saygı gösterir. Bazı çekingen yengeçler aşklarını itiraf edemedikleri için kadınlar da uzaklaşıp giderler. Siz ona ne kadar yakınlık gösterirseniz o kadar iyi olur.
yengeç erkeğin dikkatini çekmek için daima derli toplu, sade zarif olmalısınız. Yengeç burcu erkeği sevdiğini ve sevildiğini anladıktan sonra çekingenliğini atar. Bir yengeç gibi kıskacıyla sevdiğini yakalar.
Yengeç burcu erkeğine yalanı hemen sezer. Ona daima dürüst davranmalısınız. Kendisini kıskandırmaya çalışmayın. Yengeç hesaplarla ilgilenmez. Yengeç burcunda doğan insan matematik konusuna pek ilgi duymaz. Ancak her türlü hesabı kafasında kolaylıkla yapar.
Yengeç burcu erkeği su grubunda olduğundan suyu çok sever. Her gün banyo yapmayı sever, çok temizdir. Su sporlarıyla uğraşmak onun için bir tutkudur.

Yengeç Burcu Kadını

Yengeç burcu kadının erkeğine benzer özellikleri vardır. Çekingen, iyi niyetli, çok hassas romantik tiplerdir. Yengeç kadınını anlamakta zorlanabilirsiniz. Çünkü değişken bir tiptir.
Yengeç burcunda doğan kadın duygusaldır. Üzücü bir haber, hüzünlü bir şarkı onu ağlatabilir. Göz yaşlarından sonra çabucak yüzü aydınlanır.
Sevgiye değer verir. Çok hassas ve romantiktir. Yengeç kadını seviyorsanız ona aşkınızı sıkça itiraf etmeninizden hoşlanır. Sevgi konusunda çok ciddidir. Havai ve kısa süreli maceralar ona göre değildir. Bu nedenle ciddi bir beraberlik düşünmüyorsanız ondan uzak durun. Yengeç kadını annesine çok düşkündür. Annesine saygı gösterilmesini ister.
Güvenebileceği, kendisine destek olacak güçlü bir erkek ister. Yengeç kadını gezmeyi çok sever. Özellikle deniz yolculuklarından çok hoşlanır.

Yengeç burcu kadınının en belirgin kusuru dedikodudur. Yengeç burcu kadını için hayatta eşi, yuvası ve çocukları çok önemlidir. Çocuklarını eşinden üstün tutar. İdeal anneler yengeç burcundan çıkar.

22 Haziran- 23 Temmuz

Grubu: Su
Yönetici gezegen:Ay
Uğurlu günü: Pazartesi
Uğurlu Sayısı: 2
Uğurlu Taşı: Yakut
Uğurlu Renkleri: Beyaz, Gümüş, Gri
Uğurlu Çiçekleri: Nilüfer, Zambak
Uğurlu Kokuları: Müge, Leylak
Kader bağları: Akrep, Balık
Yükselmek için:Koç, Terazi
En Belirgin Özelliği: Sadakat
Hoşlanmadıkları: Özür dilemek, unutmamak, yengeç şakaları
En Büyük Hatası: Dikkatsizlik
Biyoloji: Göğüs, sindirim sistemi
Slogan: Evim


Yengeç Burcu 22 Haziran - 22 Temmuz,Günlük Burc Yorumları Oku ,Yengeç Burcu Günlük Falını Oku..





               

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More