Yeni Angry Birds çok daha farklı



Angry Birds’ün yeni oyunu yakın bir zamanda geliyor. Ama bu kez, eski oyundan çok daha farklı olarak geliyor..

Milyonlarca kullanıcısı olan ve Mayıs ayı itibarıyla Apple Store’dan tam 1 milyar indirilme sayısına ulaşan
Angry Birds, bu yıl bitmeden yeni senaryosuyla çılgınlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bağımlılık yaratan oyunda başrolü bu kez domzular alacak.

Bildiğiniz gibi oyunun orijinal senaryosunda domuzlar, kuşların baş düşmanıydı ve görevimiz kuşları fırlatmak suretiyle “yumurta hırsızı” domuzları yok etmekten ibaretti.

Yeni senaryoda ise işler tersine dönüyor. Görevimiz bu sefer yumurtalarını geri almaya gelen kuşlara, domuz fırlatarak karşılık vermek. Bu yenilik, orijinali kadar benimsenecek mi bilinmez ama uzun süredir değişiklik bekleyen Angry Birds çılgınlarını tatmin edeceği aşikar.

Rovio’nun Mart ayında piyasaya sürdüğü son oyunu Angry Birds Space’in çıktığı ilk haftada milyon sattığını ve Apple Store’larda 116 ülkede birinci olduğunu düşünürsek, yeni Angry Birds oyunu için beklentilerin bir hayli yüksek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.


angry birds oyna angry birds indir gezginler angry birds indir angry birds oyunu angry birds play angry birds pc angry birds game angry birds rio angry birds hileleri facebook angry birds pc hileleri angry birds rio hileleri angry birds cheats pc angry birds trainer angry birds oyunu oyna angry birds cheats angry birds şifreleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More