2 Ağustos 2012 Pagerank Güncellemesi



30 haziran - 2 temmuz arasında beklediğimiz bu güncelleme bugün itibariyle başladı. Sitelerde değişen pr değerlerine baktığımızda güncelleme bayağı etkili bir güncelleme olacağa benziyor.
Tabi arkadaşlar 2 Ağustos 2012 tarihinde bu güncellemeden bizde nasibimizi aldık yeni bir pagerank değerimiz oldu. Blogumla uzun süredir pagerank 3 etrafında dolanıp duruyordu sonunda Pagerank 4'e çıkışı yaşadık. Bu çıkışı bekliyordum :)


Pagerank nedir diye soracak olursanız kısaltılmışı PR diye geçen güncellemenin Google tarafından site kalitesini ölçmektedir.Bir sitenin Google gözünde değerli görünmesi demek daha çok hit , daha çok ön sıralarda yer almayla eş değer.


Fakat son zamanlarda hacklink dediğimiz olayları yapıp içeriği olmayan bir çok sitede 10 üzerinden 9 alarak Google PR değerini yükseltebiliyor.PR değeri bir yere kadar önemli.Burada en önemli olan site içeriği ve indexlendiğinde arama sonuçlarına ne kadar hızlı çıkıyor.Eğer bir arama sonucunda 2 dakika önce yazdığınız yazı çıkarsa ozaman sizin değeriniz her zaman diğer sitelerden hep öndedir.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More