2013 Belediye Seçimleri Hakkında Herşey




2013 Yerel Seçimler Ne Zaman Yapılacak,
2013 Belediye Seçimleri Tarihi,
Yerel Seçimler Hangi Tarihte 2013,
Yerel seçimler ne zaman , 2013 yerel seçimlerin tarihi, belediye seçimleri ne zaman yapılacak, açıklama geldi : Başbakan Yardımcısı Bozdağ, yerel seçimlerin 2013 yılında yapılacağını bildirdi.


Seçim takvimine göre yerel seçimlerinde 2014 yılının Mart ayında yapılması planlanıyordu.
Fakat 2014 yılının Mart ayında yapılması, seçime girecek olan partileri güç duruma bırakacaktı. Kışa denk gelmesi propagandalarını iyi yapamayacakları göz önüne alınarak seçimler erkene alındı. Kesin bir tarih belirlenmedi ama  Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ yerel seçimlerin 2013 sonunda yapılmasının kararlaştırılacağını söyledi.
2013'TE YAPILACAK!..

Bekir Bozdağ, bir dizi açılış ve incelemeler yapmak üzere Burdur’a gelen Bozdağ, Burdur Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada yaptığı basın mensuplarına yaptığı açıklamada CHP’nin seçimden kaçtığını öne süren Bozdağ, “Benim bildiğim seçim dedin mi muhalefet 'hemen, şimdi' demesi lazım. Ama CHP seçimden korkuyor.” dedi.

Sadece bir defaya mahsus olmak üzere seçimlerin 2013 sonunda yapılmasının kararlaştırılacağını söyleyen Bozdağ, “Bunun faydası çok olacak. Kış şartlarında seçim propagandası yapmak oldukça zor. Geçen seçimlerde Muhsin Yazıcıoğlu bir helikopter kazası geçirerek rahmete kavuştu. Kış şartları nedeniyle seçim yapmanın zorluk ve risklerini ortadan kaldıracak bu çalışma hem de seçimin doğru zamanda yapılmasını sağlayacak.” şeklinde konuştu.

NÜFUSU 750 BİNİ GEÇEN İLLER BÜYÜKŞEHİR OLACAK

Önümüzdeki yasama yılında nüfusu 750 bini geçen illerin büyükşehir olmasını sağlayan bir yasal düzenlemenin de yapılacağını aktaran Bozdağ, şunları söyledi: “Büyükşehir belediye sınırlarını mülki idare il sınırı yapan adımı da atacağız. Böylelikle yerel yönetimlerde daha güçlü bir yerinden yönetim adımını Türkiye’de başlatmış olacağız. Şu anda 16 olan büyükşehir belediyemiz 29’a çıkmış olacak.” 
Henüz tam olarak yerel seçimlerin yapılacağı tarih belirlenmedi. Yetkililer tarafından açıklandıktan sonra bu sayfada yer alacaktır. 2013 yerel seçimler hakkında detaylı bilgiyi memurvadisi.com olarak sizlerle paylaşıyor olacağız.  2013 Yerel Seçimler Ne Zaman Yapılacak,2013 Belediye Seçimleri Tarihi, Yerel Seçimler Hangi Tarihte 2013, 2013 yerel seçimleri ne zaman Belediye Başkanlığı Seçimleri Hangi Yılda Tarihi Ne Zaman ... 2014 yılında yapılacak yerel seçimler 6 ay öne çekilecek. Anayasa ...

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

Seçim Sonuçları, illere, ilçelere ve partilere göre oy ... MAGAZİN · YEREL HABERLER, 15 Ağustos 2012 Çarşamba 02:02   Genel Seçim 2011, Genel Seçim Sonuçları, 2011 Genel Seçim Anketi, Milletvekili Adayları, İl Seçim Sonuçları, Partiler,…Türkiye^nin Seçim Portalı… Yerel Seçim Sonuçları Sayfası, 1989,1994,1999,2004,2009 Yılları Belediye Seçimleri, İl Genel Meclisi Seçimleri, Büyükşehir Belediye Seçimleri. 2009 Yerel Seçim Sonuçları, Yerel Seçim Sonuçları, Yerel Seçim Parti Oyları, 29 Mart 2009 Yerel Seçim Sonuçları, 2009 Seçim Sonucu, 2009 Yerel Seçim ... 4 Oca 2009 – Türkiye Geneli BELEDİYE SEÇİMLERİ Son Durum. Maps. Konya - AKP. □ MHP □ AKP □ CHP □ DTP □ DSP □ BBP □ Bağımsız □ DP ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More