Adsense Domain Ban ve İtiraz Formu



Google adsense hesabı olan yayıncılar kimi zaman google rekmlam politikalırını ihlal edebiliyor. bununla ilgili googleye itirazda bulunabilirsiniz. Sonuçta kimse bilerek kural ihlali yapmaz. ihlal olduğunu düşündüğünüz düzeltmeleri yaptıktan sonra google itiraz formunu doldurun
Sitenizdeki Adsense reklam sunumunun devre dışı kalması ile alakalı gelen maildeki açıklamaların yeterli veya sitenizde ceza almanızı gerektirecek bir durum söz konusu olmadığını düşünüyor iseniz aşağıdaki formu doldurarak
itirazda bulunabilirsiniz.
Politika İhlali İtiraz Formu : http://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?contact_type=policy_violation_appeal
Ad : ( Mevcut AdSense Hesabı alırken vermiş olduğunu İsim )
Yayımcı No : ( AdSense Ayarlarınızda gözüken Yayıncı No veya oluşturduğunuz Reklam koduna bakarak öğrenebilirsiniz.)
Sorun kimlik numarası: ( Mevcut yayın durdurulduğuna ve açıklama ile gelen Kimlik No bunu mevcut form sayfasında bulunan. yeniden gönderilmesini isteyebilirsiniz. diyerek temin edebilirsiniz.)
Etkilenen Sitenin URL ‘si : ( Yayını durdurulan Site Adresi )
Program politikalarımıza uyumu sağlamak için sitenizde hangi değişiklikleri yaptınız? : (Yayını durdurulan sayfa için yapmış olduğunuz değişiklikleri yazıyorsunuz.)

Adsense'te Neden Banlandım

Adsense hiç bir açıklama yapmadan hesap kapatabilir. Kimse buna itiraz edemez. Etsede bir sonuç alamaz. Bu tavrı yüzünden çoğu kişi Adsense'ten şikayetçidir. Bazen insanlar hesaplarının neden banlandığını bile anlamaz. Ama Google mutlaka bir açık yakalıyor. Şimdi konumuz mümkün olduğunca çok kurala dikkat edip düzgün bir şekilde Adsense ile ilişkimizi nasıl sürdürürüz onu açıklamaya çalışalım.

Yasal olmayan içerikler

Google bu konuda çok hassas olduğu için yasal olmayan içerik barındıran sitelerdeki Adsense kodlarını kullanılmaz hale getirir. Akabinde size bir uyarı gönderir. Sitenin içeriğinin telif haklarını ihlal ettiğini ve bu tür sitelerde Adsense reklamlarının yayınlanamayacağını belirtir. Konuyla ilgili ısrar etmeyin ve o hesapla bir daha telif haklarını ihlal eden sitelerde reklam yayınlamayın. Google'ın sizi ikinci defa uyaracağını sanmıyoruz.

Reklamlara tıklamaya teşvik

Bu konu üzerinde çok duran Google size formu doldururken böyle Bir şey yapmayacağınıza dair garanti verdirtir. Formu iyi okuduysanız orda size bu konuyla ilgili bir kutucuk işaretletir. Kutucuğu işaretleyerek reklamlara tıklamayacağınızı ve tıklamaya teşvik edecek düzenlemeler yapmayacağınızı kabul edersiniz. Google reklamlara kimin tıkladığını gördüğü için teşvik var mı yok mu anlayabilir. Reklamlara tıklayanın hangi IP üzerinden tıkladığı kolayca Google tarafından görülür.


Kodlarla oynamak, kodları siteye gömmek

Buda çok ciddi bir ban sebebidir. Bir çok kişi akıllı olduğunu düşünerek kodları bir siteye gömmektedir. Örneğin sıkça rastladığımız aşağıdaki resme tıkla link aktif olsun gibi oyunlar oynanmaktadır. Bu şekildeki kodlar tespit edildiğinde hesap sahibi banlanır. Ayrıca reklamları yazı içine gömmek ve reklam olduğunun ayırt edilememesini sağlamakta ciddi bir ban sebebidir. Bu şekilde gayri ahlaki oyunlara başvurmayın. Banlanır ve fişlenirsiniz.

Spam yapan ve boş içerikli siteler, içeriksiz siteler

Bu tür sitelerde reklam yayınlanması Google'ın hoşuna gitmeyeceği bir durumdur. Burdan gelecek kişinin önemsiz olduğunu düşündüğünden bu tür yerlerde reklam yayınlanmasına izin vermez. Ayrıca spam siteler Google arama motorunda görünmezler ya da çok gerilerde görünürler. Bu durumda bu sitelerdeki reklamlar sadece çöpten ibarettir. Yine reklam yayınlanan sitede reklamdan farklı şeylerde olmalıdır. Sadece reklamdan ibaret bir site Google'ın kabul ettiği bir durum değildir.

Müstehcen içerikli siteler

Bu tür sitelerde Google'ın yasak listesindedir. Bu tür sitelerde Google reklamlarının yayınlanması Google'ın güvenilirliğini ve prestijini sarsabilir bu açıdan Google bu tür sitelerde reklam yayınlanmasına Müsaade etmez. Bu tür hesapları tespit ettiğinde uyarıp reklamı kaldırabileceği gibi hesabınızı da banlayabilir.

Prestij meselesi

Google nerelerde reklam yayınlayamacağınızı belirlerken elbette kendi prestijini düşünür. Spam siteler, telif haklarını ihlal eden siteler, boş siteler Google'ın prestijini bozar. Ayrıca Google yasa çğneyen sitelerde kendi reklam hizmetinin kullanılmasına izin verirse yasal açıdan da sıkıntı çekebilir.

Google Adsense Banı Nasıl Kaldırılır? Adsense Politika İtiraz Formu



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More