Ayhan Ercan Dokuzlu Zayıflama Çayı Tarifi – Hazırlanışı



Ayhan Ercan televizyon programında Dokuzlu Zayıflama Çayı tarifinin 5 ayda 30 kilo verdirdiğini söyleyince bu zayıflama yöntemi popülerlik kazandı.

Bizde sizler için Ayhan Ercan’ı dikkatlice dinleyip nasıl hazırlandığını, içindekilerini sayfamıza
koyduk.

Dokuzlu Zayıflama Çayının içinde, Mate çayı, Beyaz top kekik, Çoban çökerten, Barut ağacı kabuğu, Yeşil çay, Sinirli ot, Biberiye, Funda yaprağı ve Cimnema bitkisi vardır.

Dokuzlu Zayıflama Çayının Tarifi, içerisindeki bitkiler, karıştırıldıktan sonra 8-10 dakika kadar sıcak su içerisinde demlenerek süzülmeli ve çay şeklinde tüketilmelidir. Önerilen şekli ile bu bitkilerden hazırlanan zayıflama çayı, sabahları aç karnına 3 fincanı geçmemek kaydıyla içilmelidir. Ancak aşırı kiloları olan kişilerin bu karışımdan hazırlanan dokuzlu çayı 5 fincana kadar içmesi öneriliyor.

Ayhan Ercan’ın televizyon kanalına katıldığı program videosu

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More