Bunu Yapan Ceza Ödeyecek




Sosyal ağlarda (Facebook, Twitter vs.) ‘bu videoyu çok beğendim sende kesinlikle izlemelisin ‘ gibi gönderilerde dikkat etmemiz gerekiyor. Bundan sonra bazı kişisel paylaşımlar suç olarak tespit edilecek ve para cezası ile cezalandırılacak. 

Bu nedenle kendi bilgisayarınızdan bir arkadaşınıza müzik göndermek, video
göndermek, film önermek gibi paylaşımlarda bulunmak artık bir suç unsuru haline geldi. Bunları yapanlara ‘Yaşa dışı çoğaltımda’ bulunmak suçundan para cezası yaptırımı uygulanacak. 
HEMEN TESPİT EDECEK 
Yabancı ülkelerde de kullanılan bu yazılım bir müziğin veya telif hakkı söz konusu olan bir eserin paylaşılması, başka bir kişiye önerilmesi, internet üzerinden birisine gönderilmesi halinde hangi bilgisayar üzerinden yapıldığını anında tespit ediyor. Bunun için öncelikle müzik konusunda bir yazılım geliştirildi. Yakında geliştirilecek olan bir veri tabanı yazılım ile müzikler, kitaplar, filmler hatta diziler bile suç unsuru olarak kabul edilecek. Her bir eser için özel kod hazırlanacak. Bu yazılım kodlarına sahip herhangi bir paylaşım halinde hangi bilgisayar tarafından yapıldığını anında tespit edebilecek. Artık daha dikkatli olmak gerekiyor.
Kaynak:  10line.net
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More