Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Etmeli?




Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Öncelikle Sınıfına bakmalısınız, A sınıfı en iyisidir. Sonra B sonra C diye gider o. Bu harfler kaliteyi belirler ve tabi enerji tüketimini de kapsar. Hatta aldığınız bütün beyaz eşyalarda buna dikkat edebilirisiniz.

Buzdolabı nasıl çalışır?

Elektrikle çalışır tabiî ki. Şaka bi yana gazlarla ilgili bir çalışma şekli var. Yani gaz yoğunlaşıyor ve uzun süre kendini soğuk tutuyor.
Buzdolabının büyüklüğüde çok önemli Devasa bir buzdolabı ne işinize yarayacak ki. Belki kapılarınız bile o kadar geniş değil. Size yetecek kadar büyüklükte alsanız daha bence iyi olur.

Buzdolabı markaları nelerdir.

Şöyle bi hatırlamaya çalılaşım. Beko, Arçelik, Profilo, vestel, AEG. Bunlar Türkiyede en çok satanlar. Regal diye bişey çıkmaya başladı televizyonlarda ama insanları aşağılamaktan başka yaptıkları bişeyi görmedim ben.. Hangi buzdolabını satın almak istiyorsun diyor. Tabiki de pahalı olanı isterim dedikten sonra tokadı yapıştırıyor kadının suratına. Buzdolabı fiyatları ne alemdedir acaba. Yeni ev kuracaklara Allah kolaylık versin.

Buzdolabı kullanımı konusunda bilinmeyenler

Hiç merak ettiniz mi buzdolabının en soğuk kısmı neresidir. Mesela meyveler hep alttadır. Yani raflı kısımda, çünkü en soğuk alt taraflardır.
Sonra sakın haa buzdolabının kapısını uzun süre açık tutmayın. Soğukluğu kaybeden dolap kendini daha fazla yoracaktır tekrar eski ısıya ulaşmak için. Bu konuda titiz olmalısınız.

Bi de çevrenin ısısıda dolabın çalışmasını etkileyeilir. Kaloriferin sobanın yanına buzdolabı koyarsanız makine soğutmak için daha fazla çalışır..
en-iyi-buzdolabı-çeşitleri-fiyatları
Bu arada yoğun çalıştığı zaman buzdolabının sesinden nefret ediyorum..
Zaten Akllılı buzdolapları falan çıktı, LCD ekranlı buzdolabı gördüm yaa. Teknolohi gelişince ne yapacaklarını sapıttılar.

Buzdolabı Kokusu Nasıl Giderilir.
Farzedelim dolapta et balık meyve falan vardı ve tatile gittiniz. Ama faturayı elektrik yatırmadığınızdan dolayı Şebeke elektriği kesmiş. Eve bi geldiniz sadece dolap leş gibi kokuyor. Şimdi Buzdolabı kokusunu nasıl gidereceksiniz? önce bi yıkayın tabi, Gözle görülür hiç kir kalmasın. Sonra da Kahve pirinç yöntemini uygulayın. Bunların kokuları absorve etme özelliği vardır. Ben de başkasından duydum. İşe yarıyor diyorlar. Yahu hiç uğraşamam derseniz , teknoloji ilerledi buzdolabı koku gidericisi diye bir ürün satılıyor. Onu kullanın.

buzdolabı alanlar, buzdolabı arızaları, buzdolabi böreği, buzdolabı tavsiyeleri, buzdolabım bozuldu,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More