Gta 5 Oyunu Çıkış Tarihi



Gta 5 Oyunu Çıkış TarihiGta 5 Ne zaman çıkacak
Gta yani açılımı ile Grand Theft Auto olan serisinin ise 5.versiyonu olacak olan Gta 5 hakkında biraz bilgi vermek istiyorum, Oyun diğer versiyonunda olduğu gibi oldukça etkili ve gerçekçi olacağı söyleniyor. Oyuna yeni bir oyun motoru ile güçlendirildiğini ve bir çok hissi yakalayabileceğimizi de ön görüyor demosu çıkmadan ne demek istediklerini fazla bir şekilde anlamasam da yinede sizlere Oyun tarihi hakkında ( Gta 5 ne zaman
çıkacak )ve Gta 5 hakkında Başlıca bilgiler vermek istiyorum Sistem gereksinimleri daha açıklanmasa da yine çok aşırı yüklenme gerektirmeksizin normal düzeyde bir bilgisayar ile oynayabileceğiniz bir oyun olacağını düşünüyorum Oyunlar arasında bir efsane olarak ta bilinen Gta ” RockStar Games” Tarafından ilk olarak 1996 senesinde yapılmıştır. Dilerseniz gelin Gta Tarihini Hep birlikte öğrenelim, Ama Önce sizleri fazla sıkmadan Gta 5 ne zaman çıkacak mış onu öğrenelim,


Gta 5 ne zaman çıkacak

Bir ingiliz internet sitesine göre oyunun çıkış Tarihi 2012 Yılının Aralık ayı içerisinde çıkacağı söyleniyor. Bir kaç yerdede bu haberi görünce ister istemez sizler ile paylaşmak istedim, Gta 5 ne zaman çıkacak isimli yazımızın devamında Trailer yani tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Gta ( Grand Theft Auto ) Tarihi – Geçmişten bu güne

İlk olarak 1996 yılında Grand Theft Auto ile başlayan serüveninde yine aynı adı altında versiyon farklılı ile devam etmiştir. Bunlar kısaca aşağıdaki gibidir.
1999 : Grand Theft Auto : Lodon 1960
1999 : Grand Theft Auto 2 ” Bu seri Türkiyeye gelmiş ve bu seri ile Tükiyedeki Serüvenine başlamıştır. ”
2001 : Grand Theft Auto 3 : ” Bu Versiyon ise Ülkemize gecikmeli olarak girmiş ve oyuncular tarafından iyi karşılanmamıştır. Yanılmıyorsam 5 Ay kadar sonra gelmişti. ”
2002 : Grand Theft Auto Vice City ” Benimde o zamanlar severek oynadığım bir versiyonuydu her ne kadar bütün bölümlerini geçemesemde güzel bir oyundu okyanus ortasındaki 2 kuleleri unutmayalım icon smile Gta 5 Oyunu Çıkış Tarihi
2004 : Grand Theft Auto San Adreas ” Bu seri ile başlı başına farklı ve oldukça büyük bir harita üzerine işlenmiş özgür sürüm ve dağları farkındalık yaratmış Teknolojinin geliştiğini bizlere hissettirmiştir. ”
2005 : Grand Theft Auto LibertyCityStories ” Sadece PS için üretilen bu oyun hakkında hiç bir düşüncem yok icon smile Gta 5 Oyunu Çıkış Tarihi
2006 : Grand Theft Auto Vice City Stories ” Aynı Liberty de olduğu için PlayStation için üretilmiştir. Eski sürümün anısına olduğu söylenmekte ”
2008 : Grand Theft Auto 4 ” Bu oyun ile de kendini geliştirdiği gösteren Rock Star Games oyun stüdyoları bizlere oyunda ki hissiyatı göstermiş ve Türkiye olmak üzere bir çok ülkere milyon’un üzerinde satmıştır. ”
2009 : Grand Theft Auto 4 The Lost And Damned ” Bu oyun ya da sürüm hakkında bilgim yok ”
2009 : Grand Theft Auto ChinaTown Wars ” Çin savaşlarını ele alan Oyun yapımcısı bu oyunuda Modern bir sisteme göre hazıladı Iphone, Ipad ve Ps de oynanabilirliği ile beğeni topladı ”
2009 : Grand The Ballad of Gay Tony ” 2009 yılında birden fazla sürümü ile dikkat çeken oyun firması TB Of GT ile de kendisin birkez daha göstermiştir”
20012 :  Grand Theft Auto 5 ” Bu makalemizde bu oyun için hazırlanmıştır. Oyun hakkında oyun yatkilileri tarafından bir trailerden başka fazlada bilgi verilmemektedir. Trailer’i yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Yazımızın devamında Gta 5 tanıtım videosunu izleyebilirsiniz
Altına bir de açıklama ekleyen sitede şöyle yazıyor.

“RockStar yeni oyunu GTA V ile ilgli ilk resmi bilgisini açıkladı. Times dergisine yaptığı bir röportajda, aynı zamanda beşinci oyunun ekibinde de bulunan Dan Houser son oyuna çoktan başladıklarını söyledi. Ancak karakterleri yaratmadan önce şu an için şehri tamamlamaya çalışıyorlar. Houser ayrıca senaryonun yazılımına da destek oldu ki burada 1000 sayfalık senaryodan bahsediyoruz.”

Sitede ayrıca platform olarak şimdilik sadece PlayStation 3 gözüküyor, fiyatı ise 69,99 avro yani şu anda 155 TL civarında…

Oyunun bu haziran E3′te detaylı bir şekilde duyurulması bekleniyor.

GTA 5 Trailer:



2 Kasım günü ilk trailer’ı yayınlanacak olan GTA V ile ilgili söylentiler dinmek bilmiyor. Tüm gün boyunca internet alemi, forumumuz, Twitter ve Facebook’ta en popüler konu tabii ki GTA V’ti. Şimdilik elimizde sadece logosu olan GTA V ile ilgili bakalım ne söylentiler çıktı:

GTA V, Wii U’nun Çıkış Oyunu mu Olacak?

Rockstar Games’in GTA V’i Nintendo’nun yeni nesil oyun konsollarından biri olan Xbox 360 ve PS3′ün rakibi olarak gösterilen Wii U’ya geliştirdiği dedikodular arasında. Take 2 CEO’su Straus Zelnick, yaz aylarında Wii U için yeni oyunlar getirmeyi ciddi şekilde düşündüklerini söylemişti. 2012 yılında çıkışını yapacak Wii U konsolu için GTA V’ten daha iyi bir tanıtım olamaz herhalde.

Oyun, Washington Şehrinde Geçebilir

Bu teorinin çıkış nedeni Rockstar’ın yayınladığı GTA V logosu. Logodaki “five” yazısı eski 5 doların yazı şekliyle birebir uyuyor. O 5 dolar banknotunda Washington yazması ise oyunun Washington’da geçme ihtimalini güçlendiriyor.

Davamı: http://www.memurvadisi.com/2011/11/gta-5-cks-tarihi-belli-oldu-ve-traileri.html



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More