Hareket ve sesle kontrol edilebilen Akıllı TV




Günümüzde eğlence ve iletişim denildiğinde akla ilk gelen iki şey İnternet ve televizyon. Bu ikisi de Samsung Smart TV’de bir araya geliyor.

Samsung'un uzun süredir devam ettirdiği Smart TV serisi, "akıllı televizyon" konseptini hayatımıza soktu.

Samsung Smart TV'lerde yer alan Smart Hub adlı arayüz, hem kullanım kolaylığı, hem tasarımı, hem de sunduğu özelliklerle televizyon ile İnternet dünyasının nasıl doğru bir biçimde birleştirilmesi gerektiğini gösteriyor.
Samsung Smart TV'ler sadece İnternet dünyasına bağlanmanıza değil, birçok farklı kaynaktan içeriklere erişmenize de yarıyor. Oturma odanızda, ayağınızı uzattığınız yerden sosyal ağ hesaplarınızı kontrol edebilir, Samsung Smart TV uygulamalarını kullanabilir, oyunlar oynayabilir, istediğiniz web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.
Televizyon kumandasından Smart Hub menüsünü kontrol etmek için birkaç tuşa basmanız yeterli. Ancak eğer bu da zor geliyorsa Samsung, yeni nesil Smart TV'lerine devrimsel bir kontrol sistemi getirdi.
Smart Interaction adlı yeni sistem sadece Smart Hub menüsünü değil Smart TV'nin tamamını alışılageldik şekilden çok farklı bir şekilde kontrol etmemizi sağlıyor. Samsung Smart Interaction sistemi üç farklı şekilde işliyor. Bunların ilki hareket ile kontrol. Bazı oyun konsollarında gördüğümüz, hiçbir cihaz olmadan sadece el ve kol hareketleri ile kontrol artık Samsung Smart TV'lerde de mümkün. Elinizin bir hareketiyle sesi açabilir, kanal değiştirebilir ya da Smart Hub menüsünde seçim yapabilirsiniz.
Smart Interaction sisteminin bir diğer ayağı ise sesle kontrol. Kolumu kaldıracak bile halim yok dediğiniz anlarda, Samsung Smart TV'nizi söyleyeceğiniz tek bir sözcükle açabilir, Smart Hub menüsüne erişip İnternet dünyasına adım atabilirsiniz.
Kullanıcısıyla akıllı bir iletişim kuran Samsung Smart TV'ler artık onları tanımaya da başladı. Smart Interaciton'ın son ayağı olan yüz tanıma özelliği ile Smart Hub hesabınıza kolaylıkla girebiliyorsunuz. Samsung Smart TV'nizin üzerindeki kamera yüzünüzü tarayıp, sahip olduğunuz hesapla eşleştirerek, menülere rahatlıkla giriş yapmanızı sağlıyor.
Samsung Smart TV modelleri artık kullanıcılarıyla daha da yakın ilişkiler kuruyor. Elbette Smart Interaction özelliklerini kullanmanın aşağıdaki videodaki gibi yan etkileri de olabilir, o yüzden Samsung Smart TV'nizi evinizde nereye koyacağınızı iyi düşünün.


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More