İkariam strateji oyunu nasıl oynanır ?



İkariam adından sıkça söz ettiren milyonlarca kullanıcısı olan ücretsiz bir web tarayıcı oyunu.Strateji severler için ücretsiz olarak kullanabilecekleri bu oyunun , diğer oyunlara göre tek farklılığı web tarayıcısı üzerinden oynanması.Oyun içerisinde kendi ülkenizi kurup geliştirerek farklı ülkelere savaş açabilir , elde ettiğiniz yağma ganimetlerinden puanınızı yükseltebilirsiniz.



Sabırlı oyuncular gerektiren bu oyun uzun soluklu ve zaman gerektiren bir oyun.Oyun başında fazla zaman harcamadan , gerekli emirleri verdikten sonra belirli bir süre veya saniye sonucunda işleminiz tamamlanmaktadır.Oyun yapımcıları ve oyunun firması bir çok ödüle sahip olurken türkiyeden bir çok moderatör oyuna gamemaster olarak yönetebilmektedir. Oyun içerisinde bulunan 4 adadan (üzüm,kristal,mermer,sülfür )herhangi birini seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

Oyun içerisinde ihtiyaç duyacağınız bir çok şeyi zamanla sahip olarak puanınızı yükseltebilirsiniz.Oyun içerisinde kullanabileceğiniz bir kaç hile olarak ;


oyundayken altın için ikariam(littirent)of : altin/90000 yazarak gerekli altına sahip olabilirsiniz.

oyun esnasında saatli olarak çalıştığından bilgisayarınızdaki saat ayarını 1-2 saat ileri alarak oyundaki malzemelerinizin arttığını binalarınızın inşasının tamamlandığını da görmeniz mümkündür.

İkariam oyunu ile ilgili olarak bilinen hileler bu şekilde.İlerleyen tarihlerde çıkacak olan hilelere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.

Etiketler: ikariam, ikariam altın hilesi, ikariam bina resimleri, ikariam en iyisi, ikariam mermer hilesi, ikariam odun hilesi, ikariam oyun hileleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More