İnternetten Nasıl Para Kazanılır Tüm Detayları



Gerçekten günde 1 saat bilgisayar başında oturarak internetten para kazanılır mı? Çoğu spam mailde , bu ifadeyi görebileceğiniz için kullandım, kesinlikle günde 1 saat bilgisayar başında oturararak internetten para kazanamazsınız. Her işte olduğu gibi internetten para kazanmak istiyorsanız boş durmayacaksınız, çalışacaksınız. Çalışmaya, araştırmaya, okumaya, öğrenmeye hevesliyseniz işte o zaman internetin
nimetlerinden maddi olarak faydalanırsınız.

İnternette para kazanmanın ilk şartının çalışmak ve öğrenmek olduğunu öğrendik, gelelim şimdi nasıl para kazanacağınıza…

1)Web Siteleri yoluyla, yeterli bilgi ve tecrübeniz varsa eksikliğini gördüğünüz ve iyi bildiğiniz bir sektörde web sitesi yapabilir, yüksek trafik elde ettiğinizde siteniz üzerinden reklam yoluyla para kazanabilirsiniz. Yasal siteler için en iyi reklamveren google adsense’i kullanabilirsiniz, bunun için yapmanız gereken tek şey google.com/adsense adresi üzerinden sitenizi kayıt ettirmek, onaylanırsa siteniz üzerinden google adsense reklamları yayınlayabilirsiniz tıpkı gercekportal.com’da olduğu gibi. Sadece adsense olarak da düşünmeyin, çeşitli firmaların size reklam teklifleri de olabilir. Bunu sağlayabilmek için websitenize ciddi emek verip, yüksek trafik almasını sağlamalısınız.

2)Editörlük, çeşitli websiteleri veya forumlarda ücretli editörlük yapabilirsiniz, bunun için editörlük yapacağınız alanda iyi bir birikime ve sürekli öğrenme isteği taşıyamaya önem vermelisiniz. Kaliteli bir editörseniz, her zaman aranan olursunuz, bu işten iyi paralar elde edebilirsiniz.

3)Upload işleri, birçok video,resim ve multimedya siteleri uploader adı verilen kişilerle çalışmakta, bu iş için internetten araştırma yapma yeteneğinizin olması ve hızlı bir internet bağlantısına sahip olmanız gerekebilir, performansınıza göre ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.


4)Sosyal Medya Danışmanlığı; facebook , twitter gibi sitelerde büyük fan sayfalarını yönetebilir, firmaların sosyal medya accountlarını yönetebilirsiniz, bunun için yönettiğiniz sayfaları devamlı aktif tutmanız, gelen sorulara içtenlikle cevaplar vermeniz, ilgi çekici haberler paylaşmanız kısacası insan ilişkilerinde iyi ve araştırmacı kişiler olmanız gerekmektedir.

5)Seo ve reklam danışmanlığı, arama motoru optimizasyonun inceliklerine ve adwords gibi reklam ürünlerine hakim, bu alanda minimum 3 yıl tecrübeliyseniz seo ve reklam danışmanlığı yapabilirsiniz. Günümüzde google arama motorunun önemi düşünüldüğünde, kendini iyi yetiştirmiş bir uzman bu işten çok ciddi paralar kazanabilir.

6)Ürün Satışı, internet üzerinde kredi kartı kullanımının artmasına paralel olarak e-ticaret sektörü bir hayli büyüdü, kredi kartı kullanımın %7′si internetten yapılır hale geldi, sizde internet üzerinden bilgi sahibi olduğunuz, destek verebileceğiniz, güvendiğiniz ürünleri satabilirsiniz, bunun için illa e-ticaret sitesi kurmanıza da gerek yok, r10, gittigidiyor, donanımhaber gibi sitelerde çok kolaylıkla ürünlerinizi satabilirsiniz.

7)TeleMarketing, birçok firma çeşitli tarifelerini, ürünlerini, müşterilerini telefonla arayarak reklamını yapıyor ve duyuruyor. Tele marketing adı verilen bu yöntemde interneti açık olan bir bilgisayar ve telefonla bu işi yapabilirsiniz, insanları ikna kabiliyetinize güveniyor ve iyi bir diksiyona sahipseniz bu işi de deneyebilirsiniz.

Bunlar haricinde, email okuyarak para kazanın, network sistemine dahil olarak para kazanın, arkadaşınızı getirin para kazanın vb… durumlardan kesinlikle uzak durun, unutmayın hiç bir işte emeksiz kazanç olmaz.

Konu hakkında soru sormak için lütfen yorum yapınız…

Etiketler: bilgisayar başında para kazanılır mı, google adsense ile para kazanmak, google adwords danışmanlığı, internet, internetten nasıl para kazanılır, internetten para kazanmak, internetten ürün satmak, para kazanmanın yolları

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More