İstanbulda Minibüsler Kalkıyor Ne Zaman Kalkacak



Nüfusu ile Türkiye’nin en büyük şehri konumunda olan İstanbul trafiği ile son günlerde gündem den eksik olmuyor. Devletin İstanbul ile ilgili projeleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Minibüslerin kaldırılacağını söyledi. Peki minibüsler ne zaman kalkacak?


CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online
Minibüsler Kalkıyor

“Ulaşımı daha kaliteli, daha doğru ve daha düzenli hale getireceğiz. Minibüsler, otobüslere dönüşecek. Minibüsçüleri mağdur etmeden bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Dar sokaklardaki, mahalle aralarındaki minibüsleri elbette kaldıramayız. Zira oralara otobüs zaten giremiyor. Ancak diğer alanlarda bu dönüşümü yapacağız.” dedi Kadir TOPBAŞ.

minibüsler kalkıyor mu, minibüsler ne zaman kalkacak, minibüsler yasaklanıyor, dolmuşlar kaldırılıyor

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More