Kanal 1 Geri Dönüyor!



Ciner Holding'in sahibi olduğu ve 2010 yılında Bloomberg ile yapılan işbirliği sonucu ismi Bloomberg HT olarak değiştirilip, yayın formatı da ekonomi formatına dönenKanal 1 yeniden açılıyor.










CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online


Habertürk Televizyonu Genel Müdürü Semih KayaMediaCat dergisinin Ağustos sayısında yaptığı açıklamada Kanal 1'i yeniden ekranlara döndüreceklerini belirtti.

İşte Kaya'nın açıklamalarından bir bölüm: 

"İşin teknik kısmından gelen bir genel müdür olmanın avantajları neler?

Maliyetleri, yayınlar gerekli mi gereksiz mi, yayının faydası var mı yok mu; tüm bunları daha iyi kontrol edebiliyorsunuz. Teknik kısımda bulunmak televizyonun içinde bulunmak demek aslında. 20 yıldır ben bu televizyon piyasasının tam da içindeyim; lisans alıyorsunuz televizyon kuruyorsunuz, televizyon kapatıyorsunuz. Mesela şimdi Kanal 1 televizyonunu tekrar kuruyoruz. Onun işlemlerini yapıyoruz, stüdyoları yapılıyor, ana kumandaları kuruluyor."

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More