Krem 1.Bölüm İzle (26 Ağustos 2012 Pazar / Atv)



Oyuncular: Duygu Yetiş, Kenan Ece, Ebru Akel, Larissa Gacemer, Devrim Yalçın, Haktan Pak, Şebnem Zorlu, Hülya Şen, Sezgin Erdemir, Alev Oraloğlu, Ece Önen, Ezgi Yentürk, Murat Ergür, Pelin Dinçer, Aydan Taş, Mehmet Teoman ve Ayşen Gruda.



Yapım: Bando Yapım ve Group M

Yönetmen: Oğuzhan Tercan

Senaryo: Aşkım Özbek, Deniz Yeşilgün

atv ekranlarında yepyeni bir dizi izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor. Dizide, çirkin bir kızın büyülü bir krem sayesinde rüyalarındaki kadına dönüşmesi ve etrafında gelişen olaylar konu ediliyor. Kimi zaman Aslı kimi zaman Rüya olan ana karakterin, hem birbiri ile iç içe hem de bir o kadar farklı yaşadıklarını anlatacak olan dizi, izleyiciye sürpriz bir hikâye sunuyor. KREM, çok yakında atv’de.



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online


0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More