Samsung Galaxy S Duos çift simkartli telefon özellikleri ve fiyatı



Samsung firması yine bizleri şaşırtmadı ve bekleneni yaptı. Her ana model tanıtımlarından sonra standart hale getirdiği ara model çıkarma özelliği tekrar sürdürmeye devam ediyor.

Kısa süre önce Samsung i9300 Galaxy S3 modelini piyasaya sürerek büyük yankı uyandıran firma , Apple ‘nin Iphone 5 modelini çıkarmadan bir ilke daha imza attı. Samsung Galaxy S Duos isimli model olarak cihazını tanıtmasınıda bildi. Cihaz görünüm olarak neredeyse Galaxy S3 ‘e fazlasıyla benzemekte olup teknik özellikler dışında pekde ayırt edilemeyecek kadar benzerlik gösteriyor.

Türkiye ‘ye ne zaman gelir bilinmez ama tahminimizce satış fiyatı yinede 1000 TL aldında olmayacak diye tahmin ediyoruz.
Samsung Galaxy S Duos cihazının detaylı özellikleri : 
Çift sim kart desteği
3G Desteği
4″ WVGA TFT Ekran
Android 4.0 (480 x 800 pixels / ~233 ppi)
512 MB ram
1 GHz Cortex-A5 / Qualcomm MSM7227A Snapdragon / Adreno 200
Wifi, bluetooth, micro sd girişi, gps
4 GB Internal hafıza
5 MP Kamera (2592х1944 pixel, autofocus, LED flash)
1500 mAH batarya
Boyut / Ağırlık 121.5 x 63.1 x 10.5 mm / 120g

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

1 yorum:

Samsung; çift SIM kart takılabilen, Android 4.0 işletim sistemli, 4 inç’lik ekrana ve 5 megapiksellik kameraya sahip olan yeni cihazı Galaxy S Duos’u resmen duyurdu. Sık sık seyahat edenleri, iş ve özel kullanım için iki ayrı hat kullananları hedefleyen telefonda, bir hatta gelen aramaları cevaplarken diğer hattaki aktiviteleri yürütmek de mümkün. Şirketten yapılan açıklamada Galaxy S Duos’un ilk olarak eylülde Avrupa’da satışa sunulacağı, ardından diğer bölgelerde piyasada olacağı belirtildi.

Samsung, cihazın RAM ve işlemcisi ile ilgili olarak ise bilgi vermedi. Galaxy S Duos’un 4 GB’lık hafızasını micro SD kart ile arttırmanın mümkün olduğu söyleniyor. İlk etapta HSDPA, EDGE ve GPRS desteğine sahip olacak cihazın ilerleyen versiyonlarında LTE özelliğine de kavuşabileceği belirtildi. Galaxy S Duos’un, boyutları farklı olsa da, Galaxy S III’e olan benzerliği ise gözlerden kaçmadı.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More