DirectX 11 İndir!




Oyun Grafik ve Performans Artıma Yazılımı

DirectX programının ne olduğundan kısaca bahsetmek gerekirse yazılımın Microsoft tarafından geliştirilen ve özellikle video oyunlarını hızlı ve uyumlu bir şekilde hazırlayıp gösteren bir yazılımdır.Aynı zamanda çoklu ortam yazılımlarını rahat, hızlı ve uyumlu şekilde hazırlayabilen bir
API yazılım programlama arayüzüdür.

Direct3D 11 günümüz mevcut nesil makinelerinde en son video donanım özelliklerinden yararlanarak oyunları oynayabilmek için geliştirilen bir yazılımdır.

API ile sizin render hızınızı yukarılara taşıyan ve aynı zamanda size yüksek performans için ipuçları sağlayan DirectX 11 ile önemli özellikleri görüntüleyebilir ve bilgisayar oyun performansınızı daha yükseklere taşıyabilirsiniz.

Hali hazırda bilgisayarınızda bir DirectX sürümü kullanıyorsanız, DirectX 11‘e bir an önce geçmenizi tavsiye ederiz. Oyunlarda farkı açıkça görebileceğinize eminim.
DirectX 11 Bileşenleri

Şuandaki en güncel resmi sürüm DirectX 11′dir. İçerdiği bileşenlerden bazıları şu şekilde özetlenebilir:

    Direct3D (veya bir diğer adıyla WGF: Windows Graphics Foundations – Windows Grafik Temelleri) hem iki hem üç boyutlu grafikleri ekrana dökmeye yarar.

    DirectSound hem iki hem üç boyutlu ses için kullanılır. Windows altında çalışabilen her ses kartı en azından yazılım ile DirectSound ve DirectSound 3D desteğine sahiptir.

    DirectInput, klavye, fare ve oyun çubuğu gibi bileşenlerin giriş ve çıkışlarını basit bir şekilde yönetebilmek için olan arabirimdir.

    DirectPlay ise TCP/IP, modem ve Bluetooth gibi birçok protokol üzerinden bağlantı ve mesajlaşma bileşenlerini içerir. TCP/IP üzerinde NAT veya uPnPgeçişlerini desteklemesi ve DirectPlay Voice ile saniyede 1.2 kbit’e kadar inebilen ses sıkıştırma codec’leri ile göz doldurur.

Programı indirmek için tıklayın: DirectX 11

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More