Kurtlar vadisi pusu en son bölüm izle



Kurtlar vadisi pusu 168.son bölüm izleyenlere güzel bir akşam yaşattı. Kurtlar vadisi pusu 168.en son bölüm özeti kısaca şöyle, Kurtlar vadisi pusu son bölüm 'de Polat Alemdar tek başına ayakta durmaya çalışıyor.Geçen haftaki bölümde KGT 'nin yeni üyeleri polat alemdar'ın himayesinden çıkıp ihtiyarlar heyetinin emri altına girmiştiler. İlk operasyonu ise polat'ın hastanesine yaptılar. KGT gençleri suriyeliler ile girdiği çatışmada tam yenileceği zaman devreye polat girdi ve hepsini kurtardı. 2 esir düşen kgt üyesi gençler ihtiyarlar başkanına verdiği raporda kendilerinin Mete tarafından teslim edildiğini söyledi.


Memati'nin olmayışı son zamanlarda iyice hissedilmemeye başlamış durumda. İhtiyarların polat alemdar'a karşı almış olduğu tavır ve hareketler sonrasın polat ve ekibi neler yapacak.

Kurtlar vadisi pusu son bölüm 'de Polat alemdar, hikmeti kaybetmenin acısı ile ne yapacağını bilmiyor. Zülfikar ağaya karşı yapılan saldırı sonrasında ağa yaralandı ve hastaneye yatırıldı. Zülfikar Ağa'nın adamı ise Zeynel arabanın ön koltuğunda öldürüldü aynı saldırıda. İhtiyarlar polat alemdar'ın tamamen kalemini kırdı. Mete'ye eğer yoluna çıkarsa gereğini yaparsın diye tam yetkiyi verdi. Fakat ihtiyarlar heyetinde polat'ın görevden ayrılmasına karşı çıkanlar oldu. Bir sonraki hafta kurtlar vadisi pusu'da neler olacak göreceğiz.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..

Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle

Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm ile bazı soruların cevabını bulanacak gibi gözüküyor. Polat alemdar kuzey ırak'a giderek operasyonlar düzenlemeye başlayacak gibi gözüküyor. tabi karşısında mete aymar'ı bulacak. İhtiyarlar heyeti polat alemdarın kalemini çoktan çizdi. Aksiyon ve gerilimin odak noktası haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan yine doruktaydı. Kurtlar vadisi pusu uzun yıllar geçmesine rağmen halen en çok izlenen ve internet’te de en çok aranan ve tıklanan diziler arasında yer almaya devam ediyor.



Fakat ihtiyarlar başkanı mete'yi koruma tarzında cevap verdi. İhtiyarlar başkanı kimin tarafında olduğu henüz belli değil. Mete ile nesrin aşkı pusat'ın ansızın hastaneye baskın vermesi sonrasında gizli aşk günyüzüne çıktı. Pusat, annesini görünce şok oldu ve kendini asması için eve götürdü. Nesrin kendisini astı fakat son anda oğlu kurtardı.

Polat Alemdar Erkan'ın yıldırımı zehirlediğini uzun bir aradan sonra fark edince daha önceden hastaneye yerleştirdiği kgt üyesi hemşire kılığında güzel bir plan ile hastaneden kaçırttı ve polat'ın eline düştü. Cahit'in işkencelerine karşı konuşmayınca işe Gaye geldi ve ilaçlar ile erkan'ı konuşturdu.

Memati'yi öldüren İhtiyarlar Başkanı olduğunu söyledi. Cahit bu durumu kandilde operasyonda olan polata telefonla bildirince Polat şok oldu. Kandilde silahları almaya giderken tuzağa düşen polat ve ekibinin üstünde lazerler gezince  ne yapacağını şaşırdı. Herkesin aklına Polat Alemdar ve ekibi ölecek mi? sorusu geliyor.

Kurtlar vadisi pusu 'da şimdi herkesin kafasındaki soru ise Polat,Kara, Abdülhey ve cahit Kandil'de düştüğü pusu sonucunda nasıl bir zaiyat verecekleri merak ediliyor.

Kurtlar vadisi pusu 'da heyecan son sürat devam edecek.

Kurtlar vadisi pusu 168.son bölüm izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

wwww.panadizi.com




Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More